Egyre közelebb vagyunk a téli olimpiához, ráadásul a síugrók és a sífutók is mostanában fejeztek be egy-egy klasszikus versenysorozatot, arról nem is beszélve, hogy alpesi síben sem állt meg az élet az új év kezdetével, sőt, magyar szempontból is a szezon egy kifejezetten izgalmas időszakához érkeztünk. Szóval témák az akadtak bőven, amiket ezúttal Rév Dániellel veséztünk ki.
- Itt is beszélgettünk a Négysáncról, hiszen hiába esett már többször szó itt a Hosszabbításon az elmúlt hét folyamán erről a témáról,  Kamil Stoch teljesítménye mellett mi sem mehettünk el szó nélkül. Mi több, megpróbáltuk megfejteni, miért is olyan népszerű Lengyelországban a síugrás.
- A Tour de Ski-győztes Dario Cologna és a szintén Tour de Ski-győztes Heidi Weng kapcsán szóba került a formaidőzítés kérdése, illetve az is, hogy vajon minden versennyel szemben prioritást kell-e, hogy élvezzen ebben a szezonban a téli olimpia.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
- Miklós Edit  a héten Bad Kleinkirchheimben versenyez, vele kapcsolatban beszélgettünk az olimpiai felkészüléséről és az éremszerzési esélyeiről is.
- Az előttünk álló alpesi sí versenyek apróján pedig messzebbre jutottunk annál, mint hogy Mikaela Shiffrin vagy Marcel Hirscher esélyeit boncolgassuk. Azzal is foglalkoztunk, hogy mitől lesz egy verseny klasszikus az alpesi síben, illetve, hogy ez a sportág vajon milyen szerepeket kínál fel a női sízők számára.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07