Az Ausztrál Open második játéknapján könnyedén jutott a második fordulóba a második helyen kiemelet Rafael Nadal, valamint Stefanos Tsitsipas is. Női egyesben viszont búcsúzott a korábban kétszer győztes Victoria Azarenka . Az élete első Ausztrál Openjén szereplő Balázs Attila szintén nem tudott a második fordulóba lépni miután négy játszmás vereséget szenvedett. 
Még ezen a héten megműtik Patrick Mahomest, a vasárnapi Super Bowlon vesztes Kansas City Chiefs sztárirányítóját, akinek a lábujja a januári rájátszás során sérült meg.
Az FC Barcelona futballstadionja, a Camp Nou a koronavírus elleni tömeges oltás központja lehet,  katalán egészségügyi minisztérium terve szerint az arénát felkészítik arra, hogy megfeleljen a pandémia kiváltotta helyzetnek, mire az oltások tömeges beadására sor kerülhet Barcelonában.
Sportok
Ronaldinho keményen dolgozik, hogy a teqball már 2028-ban olimpiai sportág legyen
01/10/2022 - 17:57
Kedden sem rajtolt el az alpesisí-világbajnokság. A szervezők azért kényszerültek a női Super-G verseny törlésére, mert a pálya felső szakaszán a köd miatt rossz látási viszonyok uralkodtak. A helyi rendezők úgy döntöttek, hogy a várható havazás miatt szerdán is szünnap lesz.
Az Olaszországban zajló alpesisí-világbajnokság után befejezi pályafutását Ted Ligety, az amerikaiak kétszeres olimpiai bajnoka.
Kobe Bryant visszavonult sztárkosárlabdázónak, lányának és további hét embernek a halálát okozó, 2020 januári helikopter-balesetben a pilótának "jogilag tilos volt" a felhők közé repülni, mégis így tett - közölte kedden az amerikai Nemzeti Közlekedésbiztonsági Bizottság (NTSB) elnöke.
Sportok
Potyognak a magyar érmek a kajak-kenu pályán - Kövesd nálunk az Eb-ket!
21/08/2022 - 09:19
Sportok
Kopasz Bálint arany-, a női kenupáros és Adolf Balázs ezüstérmes - Kövesd velünk az Eb-ket!
20/08/2022 - 16:54