Mozgalmas hétkezdet volt ez, azt meg kell hagyni! Elsőként Lantos András (Lanti) a Vuelta előtt még gyorsan elhozta nektek a legfrissebb WTCC-hírt, ami Tarquiniékről szól.
Ma kezdetét vette az év utolsó nagy tornája, a US Open a teniszezőknek, amit az Eurosport és az Eurosport2 minden nap élőben közvetít. Ennek örömére Szántó Petra és Szabó Gábor egy podcast keretein belül osztják meg gondolataikat veletek. Az Eurosport sem marad ki természetesen az Ice Bucket Challenge-ből: Petra elfogadta, és teljesítette is a kihívást. Igazi "meglepetés" a kihívottja...:)
Novak Djokovic tudja: más korszak következik az ő életében, ahol nem feltétlen a tenisz jelenti számára az elsődleges kihívást. Itt megtudjátok, mit is mondott pontosan.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Véget ért ugyan a berlini úszó Európa-bajnokság, de még mindig van miről olvasni a magyar eredményekkel kapcsolatban, mi is összegeztük a számokat.
Benni Raich még egy évig mindenképpen versenyzik. Az osztrák alpesi síző legenda visszatáncolt a visszavonulás gondolatából, és újult erővel készül. Vásárhelyi Tamás erről is írt.
A Vuelta mai szakasza szintén bővelkedett izgalmakban. Új éllovasunk - piros trikósunk - van. Hogy ki az? Bodnár Gergő itt írta meg.
Ne feledkezzünk meg a heti rendszerességű Bundesliga-magazin első adásáról sem, az első, érdekes forduló után. Szathmári Attila és Székely Dávid a mikrofonnál, tartsatok velük minden hétfőn!
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07