Kényes ponthoz érkezünk a mai napon. Magyar – dán.
Két probléma is van ezzel a meccsel. Az egyik, hogy barátságos, és józan ember ilyenre nem fogad. A másik, hogy a magyarok játszanak, és akárhogy nézzük, nem a mi fiaink az esélyesek.
Régebben előfordult, hogy barátaimtól kaptam néha kritikát, ha a magyarok ellen fogadtam. Fociban még csak-csak, no de kézilabdában, vízilabdában?! Volt ilyen. És lesz is még. Aki a szíve vágyához igazítva fogad, az ne számítson arra, hogy sok sikere lesz ezen a téren. Magyarán inkább ne fogadjon, de legalábbis ne sok pénzzel.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Olyat is ismerek, aki azért tesz a magyarok (vagy más kedvenc) ellen, hogy mindenképp örüljön. Ha győz a kedvenc, akkor azért, ha bejön a fogadás, akkor azért. De nálam ez a felfogás nem működik, mert sosem tud teljes lenni az örömöm.
Kövezzenek bár meg, de egy barátságos meccsen engem nem érdekel az eredmény. Örvendetes, ha jól játszik a magyar válogatott, de mivel nincs tétje (a másik csapat számára sem), ezért nem könnyű fellelkesedni. Ahhoz túl sok „még van matematikai esély”- időszakon vagyok már túl.
Egy szó mint száz, a dánokra fogadok, csak kibököm. Mégpedig azért, mert túlságosan magas, 2,3-as oddsot adnak a győzelmükért, pedig egyértelmű, hogy ők a favoritok. De milliókat nem fogok feltenni egy barátságos meccsre, inkább csak a szokásos fogadási egységem felét.
Aki viszont sok pénzt tenne fel egy relatíve biztos fogadásra, annak javaslom a hendikepes fogadást (tippmixen is). A dánok egygólos előnyből indulva 1,37-szeres pénzt hoznak. Azaz a döntetlennel is megkereshetjük a feltett pénzünk egyharmadát.

A hosszabbitas.hu tippmestere ismét Turszunovval gazdagodna

Fotó: Eurosport

És akkor nézzük a komolyabb fogadásokat. Tegnap szépen bejöttek a teniszes tippek, és ma is ezen a vonalon haladok tovább. A Nizzában ötödik kiemelt Dmitrij Turszunovot tegnap jócskán alulbecsülték, és ma sincs ez másként. Ernests Gulbisszal játszik, aki az iroda szerint toronymagas favorit, de szerintem nem. Gulbis ugyanis nagyon hullámzó játékos. Mégis olyan a szorzója (1,25), mintha legalábbis top 10-es játékos lenne. Félreértés ne essék, ő az esélyes ezen a meccsen, de Turszunov kétszer is legyőzte őt, és salakon elég jól mozog a rutinos orosz. Plusz 4-es játék hendikeppel is 2,1-szeres pénzt fizet, és erre érdemes tenni. Tehát ha Gulbis csak 3 játékkal nyer többet, akkor még jók vagyunk.
Düsseldorfban Jürgen Melzer és Jiry Vesely játssza az első negyeddöntőt. Érdekes, hogy az osztrák győzelme tegnap este még csak 1,66-os oddsot adott, ma pedig már 1,8-at fizet. Pedig én már az alacsonyabb odds mellett is rá tettem volna, ezért a változás csak megerősített elhatározásomban: Melzerre fogadok. Vesely egy nagyon ügyes, fiatal tehetség, de nagyon magas (198 cm), nem salakra termett, ahogy mondani szokták. A rutinos, volt top 10-es Melzer az egyértelmű esélyes.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07