A világ eddigi legjobb fedett pályás eredményét ugrotta hármasugrásban Hugues Fabrice Zango. Most először sikerült túljutni 18 méteren, a burkina fasói atléta 18,07 méteres eredménnyel győzött Aubiere-ben.
Idén harmadszorra nyert óriás-műlesiklásban Marta Bassino. Az olasz mögött Tessa Worley lett a második, Michelle Gisin pedig a harmadik.
A férfiak műlesiklással folytatták a világkupát, az ausztriai Flachauban pályafutása első világkupa győzelmét aratta a hazaiak versenyzője Manuel Feller.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A síugróknál szomabton csapatversenyt rendeztek a lengyelországi Zakopanéban. A második sorozatban nyújtott remek teljesítménnyel az osztrákok végeztek az élen, megelőzve a hazaiakat és Norvégiát.
Kyrie Irvinget pénzbüntetésre és 5 napos karanténra ítélte az NBA, miután a kosaras megszegte a liga egészségügyi protokollját. 
Hazai pályán kapott ki a Ferencváros a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A dán Esbjerg 4 góllal nyert.
Tovább nőtt az új koronavírus fertőzöttek száma a Zöld-foki Köztársaság csapatánál, így bizonytalan, hogy ki tudnak-e állni a következő mérkőzésükre az egyiptomi kézilabda világbajnokságon.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07