A világ eddigi legjobb fedett pályás eredményét ugrotta hármasugrásban Hugues Fabrice Zango. Most először sikerült túljutni 18 méteren, a burkina fasói atléta 18,07 méteres eredménnyel győzött Aubiere-ben.
Idén harmadszorra nyert óriás-műlesiklásban Marta Bassino. Az olasz mögött Tessa Worley lett a második, Michelle Gisin pedig a harmadik.
A férfiak műlesiklással folytatták a világkupát, az ausztriai Flachauban pályafutása első világkupa győzelmét aratta a hazaiak versenyzője Manuel Feller.
Sportok
Kettő híján az összes EU-s ország szigorítaná az orosz sportszankciókat
03/07/2022 17:59
A síugróknál szomabton csapatversenyt rendeztek a lengyelországi Zakopanéban. A második sorozatban nyújtott remek teljesítménnyel az osztrákok végeztek az élen, megelőzve a hazaiakat és Norvégiát.
Kyrie Irvinget pénzbüntetésre és 5 napos karanténra ítélte az NBA, miután a kosaras megszegte a liga egészségügyi protokollját. 
Hazai pályán kapott ki a Ferencváros a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A dán Esbjerg 4 góllal nyert.
Tovább nőtt az új koronavírus fertőzöttek száma a Zöld-foki Köztársaság csapatánál, így bizonytalan, hogy ki tudnak-e állni a következő mérkőzésükre az egyiptomi kézilabda világbajnokságon.
Sportok
Szurkolj Valter Atinak a Girón, újra száguldanak Micheliszék, visszatér Rafa Nadal
28/04/2022 15:40
Sportok
Volt egyszer egy Jugoszlávia... de a (sport)világ úgy tűnik, nem tanult belőle
01/03/2022 16:26