Ismét megsérült a Barcelona sztárja. Gerard Piquének meghúzódott az egyik térdszalagja, a spanyol média szerint pedig legalább két hetet kell kihagynia.
A Veszprém is bejelentette a magyar válogatott játékos kölcsönadását. Hivatalossá vált, hogy Székely Márton az idény végéig kölcsönben a portugál FC Porto kézilabdacsapatában szerepel.
Jászapáti mindhárom, Kónya egy távon jutott tovább a selejtezőből a vb-n. Jászapáti Petra a leghosszabb, 1500 méteres számban futamgyőztesként, míg 500 és 1000 méteren másodikként lépett a következő körbe.
Sportok
Szilágyi Áron és Csipes Tamara az Év sportolója
06/01/2022 21:09
A Liu fivérek nem hibáztak a selejtezőben. Liu Shaolin Sándor és öccse, Liu Shaoang is mindhárom távon továbbjutott a pénteki selejtezőből a rövidpályás-gyorskorcsolyázók világbajnokságán.
Az oroszok a sírból jöttek vissza, végül mégis a norvégoké lett az arany. Fordulatos és izgalmas küzdelemben a címvédő norvégok nyerték a sífutók 4x10 kilométeres férfi váltóversenyét az északisí-vb-n.
Kilenc év után újra magyar világbajnok alpesi síben. Úry Bálint csütörtökön óriás-műlesiklásban arany-, pénteken műlesiklásban ezüstérmes lett az U18-asok kategóriájában a junior alpesisí-világbajnokságon.
Koronavírus-fertőzés és sérülés is hátráltatta, de Kraft visszatért a csúcsra. Stefan Kraft nyerte a férfi síugrók nagysáncon rendezett versenyét a németországi Oberstdorfban zajló északisí-világbajnokságon.
Hackertámadás miatt hagyományos módon leplezte le új autóját a Williams. Bemutatta idei versenyautóját a Williams Forma 1-es csapata azt követően, hogy hackertámadás után kikerültek róla fényképek.
Krizsán Xénia egyéni csúccsal bronzérmes a fedett pályás Eb-n. Krizsán Xénia 4644 pontos egyéni csúccsal bronzérmet nyert ötpróbában a toruni fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
MTI
Sportok
A Honvéd bebizonyította, hogy bizony a Fradi is verhető
02/01/2022 11:18
Sportok
2021 legnagyobb sportos bénázásai csokorba szedve
02/01/2022 11:07