A tegnapi Roland Garros fogadásaimból kicsit negatívban jöttem ki. A hat tippem közül kettő vonatkozott a női tornára, és egyikkel sem nyertem, ezért a hölgyeket most hanyagolom.
Mára egy konzervatív és egy meglepetés tippel készültem. Az előbbi: Philipp Kohlschreiber és Gyenyisz Isztomin könnyen lehet, hogy háromnál több szettet fognak játszani. Eddig négyszer találkoztak, és a vesztes mindig nyert játszmát. Idén kétszer futottak össze, mindkétszer salakon, és mindkét meccsük döntő szettet hozott. 1,53-at fizet ez a kimenetel, de ha az ember elég sok pénzt feltesz...
Kicsit rizikósabb, de Richard Gasquet és Carlos Berlocq meccsén szerintem érdemes az argentinra fogadni, mert remek salakos játékos. Ellentétben a franciával, aki ráadásul egy kellemetlen hátsérülésből épült fel éppen a Garros előtt, de nincs igazán jó formában. Ne tévesszen meg bennünket, hogy Tomicot simán verte az első fordulóban, ugyanis az ausztrálnak nemrég csípőműtétje volt. Berlocq győzelme 2,5-szörös pénzt fizet.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
És van egy még sokkal kockázatosabb, amolyan titkos tippem. Zárójelbe is teszem: (Rafael Nadal szerintem szettet fog bukni Dominic Thiem ellen. Odds: 3,5.)
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07