Lassan öt hét esztendeje már, hogy először leültünk együtt, eurosportos kommentátorok, és elkezdtünk beszélgetni arról, hogy kéne csinálni egy saját honlapot. Akkor elképzelhetetlennek tűnt, hogy az anyacég bármikor is elindítson egy olyan honlapot, mint a nagyobb piacokon, mi viszont úgy éreztük, hogy lenne mit megosztanunk az olvasókkal is, nemcsak a nézőkkel.


Ebből lett a hosszabbitas.hu 2014 tavaszán. Ha tudjuk, mi vár ránk, aligha vágunk bele, de nem tudtuk, így aztán belevágtunk.
Ezeket a sorokat két éve írtam, akkor, amikor az Eurosport neve bekerült a honlap címébe, és elkezdtünk eurosport.hosszabbitas.hu néven tevékenykedni. Ez bő két éve volt, ennyi időt húztunk le ezzel a nem túl frappáns címmel. Benne volt a levegőben, hogyha jól végezzük a dolgokat, akkor azért ez nem a végállomás, de muszáj volt egy köztes lépcsőt beiktatni, hogy bebizonyítsuk: egy ilyen relatíve pici piacon is, mint amilyen a magyar, van értelme úgy üzemeltetni az Eurosport honlapját, mint mondjuk Németországban. Nem csak afféle műsorújságként, mint eddig.
Sportok
Ronaldinho keményen dolgozik, hogy a teqball már 2028-ban olimpiai sportág legyen
01/10/2022 - 17:57
Úgy fest, sikerült, így mától elengedjük ezt a picit kacska címet, mától a friss tartalmakat az eurosport.hu cím alatt találjátok. Ide kattintsatok!
Idővel ott lesz elérhető a hosszabbitas.hu teljes archívuma is, ami nagyjából 48 000 cikket tesz ki, ennyit írtunk ugyanis ezalatt a bő hét év alatt.
Semmi nem vész el, csak átalakul. Marad a stáb, maradnak a szerzők, csak az oldal lesz csinosabb picit.   
Sportok
Potyognak a magyar érmek a kajak-kenu pályán - Kövesd nálunk az Eb-ket!
21/08/2022 - 09:19
Sportok
Kopasz Bálint arany-, a női kenupáros és Adolf Balázs ezüstérmes - Kövesd velünk az Eb-ket!
20/08/2022 - 16:54