A Grand Slamek nagy előnye, hogy a férfiaknál három játszmát kell nyerni a továbbjutáshoz. Ennélfogva igen sok a négy- és ötszettes meccs. Időnként a szorosnak ígérkező párharcokban is igen szép oddsokat kapunk, ha arra fogadunk, hogy háromnál több szettet fognak játszani.
Az első ilyen a mai napon Ivan Dodig és Marcel Granollers meccse. Nem mernék fogadni a győztesre, mert nagyon közel állnak egymáshoz mind tudásban, mind formában, mind ranglistás helyezésben. Viszont éppen ezért teszek arra, hogy több mint három szett lesz, 1,53-as szorzóért. Nem a legnagyobb fogás, de igen erősnek érzem a valószínűségét, ezért a szokásosnál 50%-kal nagyobb tétet teszek fel.
Egyáltalán nem értem, hogy Axel Michon a maga 206-ik világranglistás helyezésével, első Grand Slam szereplése alkalmával miért toronymagas favorit az első körben?? Nagy nehezen találtam egy meccset tavaly februárból, amelyen top 100-as játékos ellen teniszezett. Rendben van, akkor le is győzte hazai és kemény pályán Gilles Mullert, de ettől még nem tűnik feltétlenül esélyesnek a ranglista 73-dik Bradley Klahn ellen. Nyilván jócskán legyőzhető az amerikai salakon, az első Garrosán, de ő azért csak járt már Grand Slamen, és ha egyetlen szettet megnyer, már akkor is hoz 1,72-es oddsot. Csak nehogy végül Klahn nyerjen háromban…
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Az NBA-re is kell fogadni! A Miami a keleti főcsoport döntő negyedik meccsén fogadja az Indianát, 2-1-re vezet a címvédő. Az Indianára teszek hendikeppel, mégpedig azért, mert az előző meccset nagyon szorossá tették az utolsó negyedben, és a Miami extra teljesítményekkel tudta végül 12 pontos különbséggel megnyerni a meccset. Elég rizikós fogadás, de Indiana +7,5 a tippem, 1,76-os oddsszal.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07