Nishimura bíró jól elbánt a tegnapi tippemmel, de ma végre teljes gőzzel beindul a VB, és három meccs vár a fogadásra éhes közönségre.
Haladjunk időrendben: 18 órakor kezdődik a Mexikó - Kamerun mérkőzés. Mexikó remek oddsot kapott, ha figyelembe vesszük, hogy szakértőnk mennyire gyengének érzi a kameruni válogatottat. 2,3-szoros pénz a közép-amerikaiak győzelméért, az ember kedvtelve csettint: ez igen! Úgyhogy ellentmondva a magam állította szabálynak (miszerint csak kétesélyes kimenetelre fogadok), most kivételesen megteszem Mexikót.
A legutóbbi világbajnoki döntő 21 órakor kezdődő visszavágója már sokkal izgalmasabb kérdés. Azt hiszem, a fix háromesélyes jelzőt pontosan az ilyen párosításokra találták ki. Éppen ezért tetszik nekem, hogy a spanyolokat erősen favorizálja az iroda. Ha leszűkítjük két esélyre a végeredményt, még akkor is szép szorzót kapunk a hollandokkal. A spanyol siker ugyanis 1,85-ös, az X2 pedig 1,95-ös pénzt hoz. Naná, hogy az utóbbira teszek. Egyrészt, mert szerintem a spanyolok nem lesznek elég élesek az idei vébén a klubjaik erős terhelése miatt. Másrészt, mert bízom a hollandokban, elsősorban van Gaal edzőben. Harmadrészt pedig azért, mert négy éve is csak hosszabbításban győztek a spanyolok.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Kit érdekel ezek után a harmadik meccs, az éjfélkor rajtoló Chile - Ausztrália? A fogadókat biztosan, nem beszélve azokról, akik a támadó focit szeretik. Két, esélytelennek tartott csapat küzdelme könnyen hozhat egy igazán látványos meccset, főleg akkor, ha érvényesül a chileiek gólvágya. Két fogadást tartok itt elképzelhetőnek. Az egyik a gólok száma (2,5 felett, 2-szeres szorzóért), a másik Chile hendikepes sikere (Chile -1,25-tel 2,1-et fizet). Az előbbi nekem szimpatikusabb, hátha találnak egy gólt az auszik. Vagy többet.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07