A csoportmeccsek során 17 fogadásomból 11 bejött, ami 64,7%-os mutató. Tehát majdnem meglett a kétharmad. Eddig jócskán pluszban vagyok, és remélem, hogy ez így is marad. Bár kicsit fázom az egyenes kieséses szakasztól, mert itt már minden egy kicsit más, a "kiscsapatok" is össze tudják szedni magukat a legnagyobb favoritok ellen is. A legjobban viszont épp a most következő, 16 közötti meccsek között lehet halászni, mert itt még jobban szokott érvényesülni a papírforma.
Haladjunk szépen sorban. Szombat: A brazil csapat győzelmére egész magas az odds, ha figyelembe vesszük, hogy egyre jobb játékot mutattak a csoportkör során, és hogy Chile döntetlenre is csak elvétve jó a házigazdák ellen. 1,55-ös szorzó egy ilyen "szinte biztos" kimenetel esetében kiválónak mondható.  - 1-1. Ez nem jött be :( Bénák a brazilok.
Kolumbia - Uruguay. Még egy olyan meccs, ami egyértelműnek tűnik. És az ilyet meg kell becsülni, mert nem sok lesz! Uruguay Suarez nélkül aligha fog labdába rúgni ezen a meccsen. Egy meglepetésdöntetlen (tehát hosszabbítás) benne van, de túl jó az odds (1,94) a kolumbiai sikerre ahhoz, hogy kihagyja az ember. - 2-0 Ez bejött, de nem is csoda, ez volt a legbiztosabb tippem.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Vasárnap: Hollandia - Mexikó. Nem szeretem ezt a párosítást, mégpedig azért, mert az eddig látottak alapján nyugodtan lehetne elődöntő is, tehát messze nem olyan egyértelmű a helyzet, mint amilyennek az előző kettő tűnik. A hollandok rúgtak tíz gól három nem túl erős csapatnak, a közép-amerikaiak ezzel szemben egyet kaptak két erős és egy gyenge válogatottól. Van egy olyan érzésem, hogy a hollandok nem tudják feltörni a mexikói védelmet 90 perc alatt, és a Mexikó vagy döntetlen kimenetel 1,74-es szorzót fizet.
Costa Rica - Görögország, ajjaj! Nem tudni, hogy mennyire erős a Costa Rica-i csapat, mert két betliző európai "nagyágyú" volt az ellenfele a csoportban. A görögök nagyon megleptek Elefántcsontpart legyőzésével, de ehhez kellett, hogy az afrikaiak ellazsálják az utolsó 20 percet. Mindkét csapat története legnagyobb lehetősége előtt áll, mert nemigen kaphatott volna jobb ellenfelet a negyeddöntőbe jutáshoz. De kire fogadjak? Senkire, ezt a meccset most bölcs fogadóként kihagyom, mert ötletem sincs.
Hétfő: A két európai esélyes napja. Lesz itt meglepetés? Ha valahol lehet, az a Franciaország - Nigéria meccs, mert az afrikaiak erősek, a franciák pedig kissé leeresztettek az utolsó csoportmeccsükre. Ami mindig rossz ómen a folytatáshoz. Habár: a franciák vannak olyan erősek, hogy megint felpörögjenek, és továbbra is bízom Deschamps-ban. Benne van, hogy a 90 perc nem lesz elég nekik, ezért a Nigéria vagy döntetlen rendes játékidő fogadást választom, 2,6-os szorzóért. Ez a legnagyobb rizikó, amit vállalni tudok.

Fotó: Eurosport

A németek muszáj, hogy simán győzzenek Algéria ellen, különben valami nagy gond van a világegyetemben. Müllerék gólerejét figyelembe véve arra fogadok, hogy 2-nél több gólt szereznek a germánok. 2,25-ös odds, kifejezetten szimpatikus.
Kedd: Argentína - Svájc. A csoportkör alapján egyik csapat sem tűnik annyira erősnek, mint a torna előtt gondoltam, de ebből az összehasonlításból (is) a dél-amerikaiak jönnek ki jobban. Az ő győzelmük 1,5-ös oddsot kínál, ami hasonlóan a brazilokéhoz, igen szépnek mondható. Óvok mindenkit a hendikepes fogadástól, Svájc nem olyan gyenge. Még a kevés gólos tipp is jó lehet itt, hiszen ha 3-nál kevesebb gól születik, az 2,04-es szorzóval jár.
A Belgium - USA mérkőzésen az iroda túlfavorizálja az európaiakat. Az amerikai csapatot semmivel sem tartom gyengébbnek, ezért arra fogadok, hogy nem kap ki a rendes játékidőben. Az odds 1,92, amivel elégedett vagyok.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07