A Szingapúri Nagydíj előtt már felborzolta a kedélyeket a rádióüzenetekkel kapcsolatos "mizéria", de biztos az is kiüti majd a biztosítékot sok csapatvezetőnél, amit a F-1 ura minap állított. Bernie Ecclestone ugyanis jövőre könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy a legjobb nyolc csapat három autója fog szerepelni a Forma-1 futamain.
Az F-1 vezetője szerinte jobb lenne, ha a 2015.évi világbajnokságon a legjobb istállók több autóval versenyeznének, mint a „gyengébb” csapatok által „felduzzasztott” mezőnyben 2 pilótával állnának rajthoz. Az hogy ez a javaslat bizonyára terítéken van az FIA előtt, arról a Williams egykori elnökének megjegyzése lehet árulkodó, amit az Olasz Nagydíj után tett: „Ez az utolsó év, hogy úgy látjuk a Forma-1-et, mint most. Jövőre 8 istálló indul, sokuk 3 autóval.” – áll Adam Parr twitter bejegyzésében.
Ecclestone nyíltan beszél a kérdésről: „Én inkább látnék három Ferrarit a pályán, vagy egyéb más top csapat autóit, mint a szenvedő istállókat a versenyeken.”
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Ki tudja, lehet, hogy a rádiózás betiltása csak a kezdet a jövő évi szabálymódosítások sorában, és igaza lesz Ecclestone-nak, hogy még nincs vége az újításoknak.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07