Mozgalmas napon vagyunk túl. Sajnos a legszomorúbb hír számunkra, hogy a 2008-as olimpia után újra lesz egy olyan férfi kézilabda világesemény, amit hazánk nélkül rendeznek, mivel alulmaradtunk Szlovéniával szemben a világbajnoki selejtezőn.
Meglepetésre Andrew Talansky nyerte a Critérium du Dauphinét, miután egy rendkívül izgalmas szakaszon ledolgozta a 39 másodperces hátrányát a sokáig csak Froome-ot figyelő, aztán szenzációs teljesítmény nyújtó Alberto Contadorral szemben.
Használták a gólvonal-technológiát a világbajnokságon! Mármint akkor, amikor valóban szükség volt rá, méghozzá a Franciaország-Honduras mérkőzésen, amit Benzema duplájának is köszönhetően 3-0-ra nyert meg Didier Déschamps alakulata. A vb első mai mérkőzésén Svájc egy 93. percben szerzett góllal győzte le Ecuadort 2-1-re.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Marc Marquez folytatta káprázatos sorozatát, a hetedik versenyét is megnyerte a gyorsasági motorkerékpáros világbajnokság Moto GP kategóriájában. Ezúttal a Katalán Nagydíjon bizonyult a legjobbnak.
A tiebreakek napja volt a férfiaknál a mai. Roger Federer nyerte a Gerry Weber Opent, miután a vasárnapi döntőben 7/6, 7/6 arányban legyőzte Alejandro Fallát. A Queen's Clubban Grigor Dimitrov egy szenzációs meccsen 6/7, 7/6, 7/6-tal múlta fölül Feliciano Lopezt. Úgy tűnik, Roger Rasheed remek irányba tereli a bolgárt.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07