Nem akármilyen napon vagyunk túl, hiszen ha semmiről nem akartunk lemaradni, akkor kapkodhattuk a fejünket egész nap. Sportélményből jutott bőven, melyek közül némelyik nagyon szép, némelyik keserédes lehet, de sose legyen unalmasabb napunk!
Kezdődött minden idők talán egyik legizgalmasabb Forma 1-es Magyar Nagydíjával, melyen az időjárás és a pilóták is tettek arról, hogy jól szórakozzunk. Az őrült hungaroringi hajszát végül Daniel Ricciardo nyerte Alonso és Hamilton előtt.
Befejeződött a 101. Tour de France is, így szomorú szívvel vettünk búcsút Párizstól, a sárga és pöttyös trikóktól, és Vincenzo Nibali plüssoroszlán halmazától, mert nagyszerű élmény volt három héten át Franciaországban (és Angliában) tekeregni. A sárga trikó büszke tulajdonosa végül Nibali lett, de két francia is ott van a dobogón, míg Marcel Kittel révén izgalmas sprintbefutót láthattunk a Champs Elysées-n. Sokaknak az utolsó szakasz már a pezsgőzésről szólt, mint ahogy három hét kemény munka után megfáradt kommentátorainknak is, akik az elemzés során a besárgult Astanához hasonlóan cselekedtek, köszönhetően egy kedves olvasónknak/nézőnknek.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Az esténket sajnos nem sikerült bearanyoznia Benedek Tibor vízilabda válogatottjának, hiszen a magyar fiúk simán kikaptak (7-12) a kétségtelenül remekül játszó Szerbiától, ám az ezüstérmet is kitartóan ünnepelte a margitszigeti Hajós Alfréd uszoda közönsége, mi pedig elégedettek lehetünk a Benedek-éra első felének kiváló eredményeivel. Csak így tovább Rióig! Szubjektív beszámolónk itt olvasható az Eb-döntőről.
A WTCC mezőnye ugyan egyelőre még nyári vakációzik, ám már nem sokáig! Ugyanis jövő hétvégén folytatódik a világbajnoki sorozat, méghozzá Argentínában. Mivel a futamok térben és időben is jó messze lesznek tőlünk, Lanti minden fontosat összefoglalt a következő hétvége tudnivalóival kapcsolatban. 
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07