Mozgalmas sportvasárnap volt, azt meg kell hagyni.
WTCC, tenisz, foci - mindenhol fontos dolgok dőltek el.
Kezdjük azzal, hogy Jose María López nyerte a túraautósok 2014-es világbajnokságát azzal, hogy megnyerte az első suzukai futamot. Michelisz Norbi pedig újra remekelt, de tudjuk jól, hogy amíg nem lesz gyári támogatás, nehezebb lesz előrelépni. Bízzunk benne, hogy jövőre ezt valaki észreveszi!
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A tenisz világában is zajlottak az események. Serena Williams brutálisan jó teljesítménnyel vágott vissza Simona Halepnek a világbajnoki döntőben azért a bizonyos csoportkörös vereségért, és ezzel bizonyította, hogy az idei néhány hullámvölgy csak olaj volt a tűzre, és még mindig messze ő a legjobb!
Roger Federer a várakozásoknak megfelelően megnyerte hazai tornáját Bázelben, immáron hatodszor hívhatta el a labdaszedőket pizzázni. A nagy kérdés persze az, hogy mi lesz a következő két hétben, hiszen Párizsban és Londonban dőlhet el, hogy lesz-e valós esélye a világelsőség megszerzésére.
Közben Andy Murray szépen csendben visszajött a közvetlen élmezőnybe, melyből egy évre kivonta magát. Sorozatban második tornáját nyerte, vasárnap pedig drámai csatában, 5 meccslabdáról fordítva győzte le Tommy Robredót. Erről, és még sok minden másról is olvashattok élő hírfolyamunkban.
Persze nem tudtuk elfelejteni a szombati El Classicót, mely a foci legszebb értelemben vett ünnepe volt, és amely felülmúlhatta minden várakozásunkat. Cristiano Ronaldo spanyol bajnokságban nyújtott teljesítménye pedig szintén mindenkit felülmúl, és egész egyszerűen fantasztikus.
A mai nap sem múlhatott el kerékpár hír nélkül, ezúttal arról a Rigoberto Uranról írtunk, aki igazi Giro-menő, és valószínűleg jövőre is az olasz körön láthatjuk majd.
Végül pedig olvashattunk a nemrégiben visszavonuló Thomas Morgensternről is, aki ugyan még nem tudja, mihez kezd az életben, de egy biztos, azt nem bánta meg, hogy abbahagyta a síugrást.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07