Rengeteg sportesemény történt vasárnap, megpróbáljuk összefoglalni a legfontosabbakat.
A US Openen az esőszünet előtt Caroline Wozniacki legyőzte Maria Sharapovát, míg David Ferrer Gilles Simontól szenvedett meglepő vereséget. Az első három forduló összegzése itt tekinthető meg, Szabó Gábor pedig az amerikai férfi tenisz hanyatlásáról írt.
A Vuelta 9. szakaszát egy hatalmas szökevény csoportból kiválva a kolumbiai Winner Anacona nyerte. Az összetett esélyesei közül Chris Froome vesztett időt a Contador, Quintana, Rodriguez hármassal szemben. Nairo Quintana vette át a vezetést az összetettben az első pihenőnap előtt.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Két magyar világcsúcs is született a Dubajban zajló úszó világkupa első napján: Hosszú Katinka 200 méteres vegyesúszásban néhány napos, Dohában felállított világcsúcsát döntötte meg, Gyurta Dániel pedig öt éves, még cáparuhás rekordját múlta felül.
Véget ért az evezős világbajnokság, a férfiaknál a cseh Ondrej Synek, a nőknél az új-zélandi EmmaTwigg számított a versenyek nagy sztárjának. A legtöbb aranyat az új-zélandiak viszik haza Amszterdamból.
A hétvégén lezajlott labdarúgó mérkőzésekről minden részlet megtalálható híreink között, külön is olvasható egy beszámoló a Serie A első körének első két találkozójáról, míg két írás is született a Bundesligával kapcsolatban, az egyik a támadó futball előretöréséről, a másik pedig két nagy hagyományú, de gyengén kezdő csapatról szól. A legnagyobb meglepetés a Real Madrid 4-2-es veresége volt a Real Sociedad otthonában, annak ellenére, hogy a fővárosi csapat 11 perc után már 2-0-ra vezetett.
Világcsúcs született a berlini atlétikai viadalon, női kalapácsvetésben Anita Wlodarczyk 79,58 méteres eredménnyel javította meg a rekordot.
Megkezdődött a férfi röplabda- és kosárlabda világbajnokság, Varsóban új rekordot jelentő 62.000 ember nézte a házigazda első találkozóját a Nemzeti Stadionban.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07