Mozgalmas nap volt a vasárnapi a sport világában. Egy rövid időfutammal például véget ért a Vuelta, a spanyol kerékpáros körverseny, ahol Alberto Contador csak arra figyelt, hogy az esős compostelai pályán ne essen el, így pályafutása során harmadszor is megnyerte hazája nagy háromhetesét.
Véget ért egy másik nagy spanyolországi sportesemény is, a férfi kosárlabda világbajnokság döntője azonban nem hozott meglepetést. A fiatal szerb csapat ugyan a kezdéssel meglepte a favorit USA_t (7-15), ám ezt követően a Harden és Irving vezette amerikai válogatott beindult és nagyon simán, 37 ponttal nyerte meg a finálét.
Budapesten vasárnap délelőtt rendezték az idei legnagyobb félmaratoni futófesztivált, amelyet a hosszabbitas-hu is élőben közvetített. A versenyt az alábbi linken tudjátok visszanézni. a viadalon a férfiaknál kettős kenyai siker született, és magyar bajnokokat is avattak.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Váratlanul gyenge meccset hozott a Sanghai Masters sznúker torna döntője, Svájc ugyanakkor végül simán jutott túl a tenisz Davis Kupa sorozat elődöntőjén.
Tenisznél maradva a horvát Mirjana Lucic-Baroni okozott ismét örömet déli szomszédainknak, aki több, mint 16 év után tudott ismét WTA tornát nyerni.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07