Nem volt mindennapi világbajnoki nap, hiszen a simábbnak tűnő mérkőzés lett szorosabb, és csak Lionel Messi késői villanása juttatta tovább az argentinokat, míg Ghána meglepetést okozott a favoritnak számító Németország ellen, így 2-2-vel zárt Joachim Löw együttese. A hajnali Nigéria-Bosznia-Hercegovina mérkőzés előtt már nem is merünk jósolgatni, és Cristiano Ronaldo sem aludhat nyugodalomban, ha meghallgatta Hajdú B. István intelmeit.
A teniszrajongók is rághajtják a körmüket, hiszen Wimbledon a nyakunkon, a lányok már javában készülődnek. A férfi főtábla már most vitákat gerjeszt, hiszen Nadal és Djokovic nehéz ágat kapott, míg az utolsó felkészülési tornák is véget értek a zöld gyepen. Eastbourne-ben Feliciano Lopez az egy héttel ezelőtti mérkőzéslabdáról való betlit tette jóvá a címvédéssel, a hölgyeknél némi meglepetésre az amerikai Madison Keys pedig legyőzte Angelique Kerbert. Hollandiában szintén egy amerikai hölgy aratott győzelmet, Coco Vandeweghe verte Zhenget. Ugyanitt Roberto Bautista Agut nyerte élete elő trófeáját, így elmondhatjuk, hogy két amerikai lány mellett két spanyol győzött a Wimbledon előtti utolsó versenyeken.
Vasárnap Ausztriában száguld a cirkusz, előtte pedig kiederült az időmérőn, hogy a Williamsek  voltak a leggyorsabbak, a pole pozíciót pedig Felipe Massa szerezte meg.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A WTCC autói Spa-ban dübörögnek, a Citroen ledózerolta a mezőnyt a spai időmérőn, Lopez viszont a legfontosabb pillanatban hibázott. Nagy Norbi remekelt, Michelisz Norbinak pedig nem volt hiba a Q2-es körében.
Miközben Vincenzo Nibali szépen csendben készülődik a Tour de France-ra, az olaszok pedig a keseregnek azon, habár kiejtették az angolokat, az ő továbbjutásuk is necces.
Igazi jó kis nyári sportszombat volt, melyre csak egy valami teheti fel a pontot: a vasárnap.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07