Nagy napra virradt a hosszabbitas.hu, hiszen teljes egészében élőben, helyszínről közvetíthettük a budapesti Ironman 70.3 viadalt, melyen csak a legerősebbek indultak el és értek célba. Ha kíváncsi vagy a hősökre, a teljes közvetítést itt nézheted meg.
Mindemellett elkezdődött a Bundesliga 2014/15-ös szezonja is, mely egy remek pénteki nyitómeccsel rajtolt el. A világbajnokok újult erővel vágtak bele a klubéletbe, míg mások - mint például Ciro Immobile -  egyelőre csak ismerkednek a német mentalitással.
Mario Balotelli viszont ismerkedhet újra Angliával: ugyanis a Liverpoolban folytatja, hátrahagyva Olaszországot, melynek bizony meglehetősen sokan örülnek.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A snooker rajongói viszont annak örülhetnek, hogy a sportág egyre népszerűbb. Ráadásul nem csak a nézők, hanem a játékosok körében is: megszületett az első 147 egy indiai snookerestől.
A hétfőn kezdődő US Open előtt azt boncolgattuk, hogy vajon Serena Williamsnek sikerülhet-e az utolsó lehetőséget megragadnia: a világelső ugyanis pocsékul játszott idén a Grand Slam tornákon, ám mégis kiváló formában érkezik a New York-i versenyre.
A medencében ezüstös napot zártunk, ugyanis három ezüstérem és egy bronz jutott ma a magyar csapatnak a berlini Európa-bajnokságon. Volt, akinek elég fényes, volt, akinek nem volt elég fényes a szerzett érem.
Mint minden nap, ma is érkeztek a legfrissebb hírek a WTCC háza tájáról, hiszen a Nordschleifén edzenek a gyári hondások, míg a Ladánál is szent a béke: a régebbi csapattag örül Huff sikerének.
Elkezdődött viszont az év utolsó - és legizgalmasabbnak ígérkező - háromhetes körversenye, melyre a tavalyi viadal összefoglalójával hangoltunk, majd a bringa kommentátorok podcastjével készültünk, végül pedig azt is megtudhattuk az első szakasz után, hogy a Movistar bombaerős.
És ha ez még mindig nem elég olvasnivaló, kövesd figyelemmel élő hírfolyamunkat, ahol azonnal értesülhetsz a legfontosabb sporthírekről!
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07