Elkezdődött az egyenes kieséses szakasz a labdarúgó világbajnokságon. Rögtön egy olyan találkozót láthattunk, amely sokáig emlékezetes marad. Brazília egyáltalán nem meggyőző játékkal 1-1-es rendes játékidő után, ahol David Luiz egy szöglet után szerzett góljára Alexis Sanchez válaszolt végül büntetőpárbajban 3-2-re diadalmaskodott Chilével szemben, így elsőként jutott a legjobb nyolc közé.
Pár órával később kiderült, hogy ellenfele a James Rodriguez duplájával Uruguayt 2-0-ra legyőző Kolumbia válogatottja lesz. Kolumbia története során először játszhat negyeddöntőt, és továbbra is hibátlan, mind a négy mérkőzését megnyerte, James Rodriguez pedig 5 góljával a góllövőlista élére ugrott.
A wimbledoni tenisztornán a női egyesben első helyen kiemelt Serena Williams a 3. fordulóban búcsúzott, miután 1:6, 6:3, 6:4-re kikapott Alizé Cornet-től. Roger Federer könnyed győzelmet aratott Santiago Giraldo ellen, így a svájci bejutott a nyolcaddöntőbe.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Az is kiderült, hogy ausztrál-angol döntő lesz a snooker Wuxi Classicon, ahol Robertson címet védhet, Perryt kell ehhez legyőznie.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07