Nem ez volt minden idők legsportosabb napja, de mi azért igyekeztünk így is tartalommal megtölteni a napotokat. Kezdetnek összefoglalónkban is előre kívánkozik a mai nap magyar szempontból talán legfontosabb sporthíre: Tobai-Sike Renáta révén megszereztük első kvótánkat a 2016-os riói olimpiára! Erről egész nap frissülő hírfolyamunkban írtunk részletesen.
Írtunk az NHL valaha volt egyik legjobb kapusáról, Martin Brodeurről, aki nem sieti el a döntést, miszerint visszavonuljon, vagy folytassa még egy évig páratlan karrierjét.
Vásárhelyi Tamás elmélkedett egy kicsit az atlétika jövőjéről - több korábbi legenda is félti a sportágat, amely szerintük csak ül a babérjain, és nem tesz semmit azért, hogy közelebb kerüljenek a nézőkhöz.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A kerékpáros világ volt az egyetlen, ahol talán igazán zajlott az élet. Egyrészről a Vueltán vezető Alberto Contador bejelentette, hogy nem indul a világbajnokságon, másrészről a spanyol körversenyen John Degenkolb elit társaságba került negyedik szakaszgyőzelmével.
A nap legfontosabb autósportos híre, hogy a sokak által gyűlölt marrakeshi pályát állandó pályává teszi a helyi szövetség.
Természetesen a labdarúgás sem hiányozhatott a mai napból: foglalkoztunk kicsit az Antonio Conte vezette olaszok elmúlt meccseken mutatott sikereivel, valamint Mats Hummelsszel, aki Bayern-nevelésként lett a Dortmund csapatkapitánya.
Azt pedig ne felejtsétek, hogy egyre inkább közeledik a vasárnap, és az aznap rendezendő Wizz Air Budapest Félmaraton, amiről élő közvetítésben számolunk be itt, a hosszabbitas.hu-n!
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07