Szerdán sok érdekes témát feszegettünk. Mivel zajlik a párizsi tenisz mestertorna, figyelmünk a világelsőségért harcoló két sztárra, Novak Djokovicra és Roger Federerre irányul. Djokovic kedden győzelemmel mutatkozott be, így lépéselőnyben várta Federer párizsi debütálását. Estére kiderült élő hírfolyamunkból, hogy ha Federer nem is könnyedén, de felülmúlta Jeremy Chardyt, ezzel pedig tovább folytaótdik a versenyfutás.
Akármi is lesz a vége, a kérdés felmerül, hogy a világelső, többszörös Grand Slam bajnok Novak Djokovic évtizedek múltán lehet-e majd akkora legenda, mint amekkora Federer vagy Nadal lesz?
Régen ő volt a sprinter. Idén viszont beállt segítőnek. A küzdelmet soha fel nem adó Alessandro Petacchi még nem gondol a visszavonulásra, és még egy szezont végigteker.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Vincenzo Nibali azonban egyelőre ünnepel. Egy kiválóan sikerült szezon után nem csoda, ha az Olaszországban oly divatos miniszterelnöki elismerésben is részesült a Tour de France, akinek nem volt más dolga, mint elvinni a sárga trikót Matteo Renzinek.
Az atlétikai szezon ugyan véget ért, de már most gondolunk a 2015-ös szezonra. Áttekintettük, hogy kitől mit várhatunk, milyen változások lesznek a mezőnyben és mely versenyszámokban várható valami különleges jövőre.
Hosszú Katinka rekordjaiból szinte minden nap hosszú cikkeket gyárthatnánk. A magyar Vaslady már 59 éremnél jár idén, ami újabb döbbenetes szám. Nem is találjuk a jelzőket teljesítményére.
Hétközi fordulót rendeznek az olasz labdarúgó bajnokságban, ez lesz a 9. játéknap. A párosítások szinte mindegyikében fontos lehet a 9-es szám.
Menetrendszerint érkezett heti NHL összefoglalónk is, melyből kiderül, hogy hiába tartunk még az alapszakasz elején, már most tisztán látszik, hogy melyik csapatok emelkednek ki a mezőnyből.
Zajlik a snooker International Champisnship is Kínában, már a legjobb nyolc között járunk, és rendeztek egy Allen-Bingham rangadót is.
Természetesen beszámoltunk a legfrissebb WTCC hírekről is, szó esett egy anyagi gondokkal küszködő lett biatlonosról is, és méltattuk Imre Géza hosszú, és még mindig reményekkel kecsegtető vívó pályafutását.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07