Nem kis botrányt kavart a kedd esti albán-szerb Európa-bajnoki selejtező mérkőzés, amelyről még napokig lehet majd beszélgetni.
Akár a nap fő híre is lehetne, hogy Cristiano Ronaldo átlépte a 100 milliós küszöböt. A portugál ezúttal nem a fizetési listán, hanem a Facebook követők vonatkozásában döntött sportolói rekordot.
A téli sportok kedvelői egy olasz és egy japán klasszist búcsúztattak, hiszen két évtized után visszavonult Armin Zöggeler, a szánkózás kétszeres olimpiai bajnoka, valamint a japán műkorcsolyázó, Daisuke Takahashi is.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Bekeményített az olasz rendőrség, így több teniszezőnek is bíróság előtt kell majd felelnie a fogadási csalásban történő részvétel miatt.
Az NFL után szépen csendben beindult a tengerentúlon az NHL alapszakasza is, így itt az idő összegezni az eddig történteket.
Az atlétika világát bemutató sorozatunkban ezúttal a 400 méter olimpiai és világbajnoka, Sanya Richards-Ross volt a vendégünk.
Az ESBringa ezúttal Vincenzo Nibalival foglalkozott, az olasz klasszis több témát érintve nyilatkozott ugyanis a Gazzettának.
A hétvégi Forma-1-es futam után könnyen lehet, hogy WTCC versenyeket is kap hamarosan az oroszországi Szocsi városa.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07