Reggel Észak-Amerikából jöttek a hírek. A San Antonio – Oklahoma párharcban továbbra is komoly előny a hazai pálya. Tim Duncanék a két vesztes meccs után összeszedték magukat, végül magabiztosan nyertek, így 3-2-re vezetnek a nyugati főcsoport döntőjében.
Jégkorongban már el is dőlt a bajnoki cím keleten. Amilyen szenzációs volt a Montréal és a New York Rangers legutóbbi találkozója, annyira gyengére sikerült a mostani. Egyetlen gól elég volt ahhoz, hogy a Canadiens ezúttal is lemaradjon a fináléról.
A Roland Garroson ma is kiesett egy kiemelt, most már az első három nincs versenyben a hölgyeknél, miután Agnieszka Radwanska is elbúcsúzott. A férfiaknál nem történt meglepetés, noha Federer, Berdych és Djokovic is veszített egy szettet. Jo-Wilfried Tsonga nem, ám a következő körben már sokkal nehezebb dolga lesz, hiszen a szerbbel fog összecsapni a nyolc közé jutásért.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A Giron egy rendkívül fontos hegyi időfutamot rendezték ma. A szakaszon az összetettben eddig is magabiztos előnnyel vezető Nairo Quintana bizonyult a leggyorsabbnak, 17 másodperccel megelőzve Fabio Arut. Az olaszok új kedvence szintén szenzációs időt tekert, több mint egy percet adott Rigoberto Uránnak és Pierre Rolland-nak. Amivel feljött az összetett harmadik helyére. Vissza már nem esik, harc esetleg a második helyért lehet, a 41 másodperces hátránya Uránnal szemben nem ledolgozhatatlan, de nem lesz könnyű feladat.
Felkészülési mérkőzésen: Anglia – Peru 3-0, Spanyolország - Bolívia 2-0, Svájc – Jamaica 1-0.
Itthon eldőlt, hogy az Újpest – a Magyar Kupa megnyerése ellenére – nem indulhat az Európa Ligában, így a Diósgyőr szerepelhet a nemzetközi porondon.
Szintén hazai vonatkozású hír, hogy három veszprémi is bekerült a kézilabda Bajnokok Ligája álomcsapatába. A sorozat négyes döntője szombaton kezdődik, Momir Ilics, Renato Sulic és Schuch Timuzsin képviseli a magyar bajnokot.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07