Jól sikerült Usain Bolt bemutatkozása a Glasgowban zajló Nemzetközösségi Játékokon. A jamaicai 4x100-as váltó tagjaként magabiztosan jutott be a szombati fináléba, ehhez viszont az is kellett, hogy az első ember, Kimmari Roach azok után se hagyja abba a futást, hogy ötven méter megtétele után megsérült.
Két mérkőzést rendeztek a magyar labdarúgó NBI-ben, Felcsúton a Puskás Akadémia 2-2-es döntetlent játszott a Péccsel, míg az MTK egy utolsó percben született találattal múlta felül a címvédő Debrecent, így továbbra is az első helyen áll az OTP Bank Ligában.
Visszatérhet Angliába Frank Lampard. A nyáron a Chelsea-től a New York City FC-hez igazoló középpályást a Manchester City venné kölcsön fél évre, az már más kérdés, mennyi játéklehetőséghez jutna.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Meghosszabbította szerződését Tony Parker, az NBA-bajnok San Antonio Spurs klasszisa. A megállapodás részletei egyelőre még nem nyilvánosak, az időzítés viszont egy kicsit érdekes, hiszen nem sokkal azután történt, hogy kiderült, kihagyja az idei világbajnokságot, aminek Franciaországban érthető módon nem igazán örültek...
A mai nappal lehet bejelenteni az átigazolásokat az országúti kerékpárosoknál. Az Astana nem is várt sokat, megszerezte a következő évre az idei Touron a pavés (kockaköves) szakaszt megnyerő Lars Boomot, valamint Luis Leon Sanchezt, Davide Malacarnét, és Diego Rosát. Nem keltett meglepetést, hogy Nacer Bouhanni a Cofidis versenyzője lett, és vitte magával Soupe-ot, hiszen ezt már hetek óta kész tényként kezelte mindenki.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07