Az amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open már az ötödik napjához érkezett, ahol komoly meglepetésként búcsúzott a román Simona Halep és egy döntő szettes izgalmas meccsen az amerikai Venus Williams is.  A tornáról bővebben élő hírfolyamunkban olvashattok.
A US Openhez tartozik Caroline Wozniacki hajas-kalandja és a Szabó Gábor által feszegetett téma is, amely a legjobb férfi tenisz-ütéseket veszi górcső alá.
Spanyolországban az olasz De Marchi nyerte meg a Vuelta hetedik szakaszát, az összetett verseny esélyesei pedig a hatalmas melegben inkább pihentek a tegnapi hegyi etapot követően, így nem változott a helyzet az élen.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
WTCC szakírónkat, Lantos Andrást továbbra sem hagyja nyugodni az új TC1-es Lada, amelynek ezúttal tervezői aspektusairól esett szó.
Az oroszországi Cseljabinszkban zajló cselgáncs világbajnokágon végre megszületett az első magyar érem, az ezüst a fiatal Tóth Krisztián nyakába került.
Az amszterdami evezős vb-n ugyanakkor nem voltunk ennyire sikeresek, itt a pénteki B-döntőben ötödik és ezzel összesítésben 11. helyen végző Matyasovszki Dániel lett a legsikeresebb honfitársunk.
Az NHL-ben eltelt újabb egy hét, így itt volt az idő felcsipegetni a legfrissebb hírmorzsákat.
Székely Dávid a Bundesliga hétvégi második fordulója kapcsán a Schalke nehéz helyzetét elemezte, "olasz szakosunk", Bodnár Gergő pedig a szombaton végre elrajtoló Serie A esélyeseiről elmélkedett.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07