Magyar szempontból a pénteki nap legfontosabb híre, hogy Bahrein együttese visszalépett a 2015-ös katari világbajnokságtól. Mivel a mieink a Szlovénia elleni selejtezős párharcot elbukták, adott esetben az IHF dönthet úgy is, hogy Talant Dujsebajev csapata mégis ott lehet a januári tornán. Igaz, ez a legoptimálisabb forgatókönyv - döntés november 21-én...
A Bundesliga hétvégi fordulója előtt Szathmári Attila és Székely Dávid a német csapatok hétközi kupaszerepléséről is beszélgetett az alábbi videóban.
Javában zajlik az úszók rövidpályás országos bajnoksága Százhalombattán. Az ob második napján is sokáig 100%-os volt a minden egyéni számban induló Hosszú Katinka, akit azonban 800 gyorson legyőztek. Hogy ki a tettes? Alábbi cikkünkből kiderül.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Ami a téli sportokat illeti, Lindsey Vonn egy héttel hamarabb térhet vissza az alpesi sí Világkupába. A magyar jégkorong válogatott a káposztásmegyeri Jégplaotában 6-1-re győzött Dél-Korea ellen a Négy Nemzet torna első napján. A curlingeseknél pedig egy kiválóan sikerült dobásról számoltunk be.
Lantos András a verseny nélküli időszakot kihasználva elevenített fel egy érdekes WTCC-s sztorit. Szabó Gábor viszont a közelgő férfi tenisz világbajnokság kapcsán elmélkedett a lehetséges forgatókönyvekről és megtippelt azt is, kiket vár a végjátékba.
Megvan a kiváló szlovák kerekes, Peter Sagan új csapata, a döntés okairól Bodnár Gergő írásában olvashattok.
Akik pedig a technikai sportok iránt érdeklődnek, a hétvégi Forma-1-es nagydíj előzetesét is elolvashatják nálunk.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07