A szokásosnál talán csendesebb pénteki napot tudhatunk magunk mögött. Mondjuk ezt úgy, hogy hivatalossá vált, hogy a 2018-ra megépülő Puskás Stadionban három csoportmeccset és egy nyolcaddöntőt rendeznek a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságon. Rengeteg fanyalgó jött elő a sötétből természetesen, Vásárhelyi Tamás nekik is üzent írásával. Emberek, örüljünk együtt, hogy egy nagyszabású labdarúgó-torna szervezésében hazánk is aktív részese lesz!! Igaz, csak hat esztendő múlva. Már csak ki kellene jutni...
Pintér Attila még jó néhány napig közszereplő lesz, bár nem biztos, hogy ő annyira örül. A menesztett (bukott) kapitányról sokan, sok mindent írtak, Szabó Gábor egy kissé más oldalról próbálta megközelíteni a témát. Na, ki is volt valóban az a fejvadász?
A Forma 1 dübörög tovább, e hétvégén a szingapúri paradicsomban ütköznek (nem szó szerint) meg egymással Rosbergék. Farkasvölgyi Gábor beharangozóval, Schindler András egy meglepő hírrel jelentkezett.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Nagy változások előtt állunk stadion ügyileg. No, nem rosszra gondolni: most nem mi építünk, hanem sportágak nagy versenyei költöznek be egyre gyakrabban nagy, nagyobb, és hatalmas stadionokba. Jó példa a röplabda-vb, amit Kovács Gábor nap, mint nap szállít nektek. Érdemes követni az írásait, az országban egyedülálló módon foglalkozik a rendezvénnyel. A stadion témához visszatérve, Vásárhelyi Tamás rövid cikkben írt a Davis kupa döntőjének helyszínt biztosító, lille-i stadionról. A borítás még titok :)
Lanti a szokásos minőségben osztotta meg veletek Michelisz Norbi gondolatait. Érdemes elolvasni!
Li Na bejelentette visszavonulását. A kétszeres GS-győztes kínai teniszező térd problémákkal küszködik, és nem bírja tovább. Osztozunk Szántó Petra szomorúságában, hiszen egy nagyon közvetlen, nagyon mókás, zseniális játékost veszítettünk el.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07