Nem állíthatjuk, hogy a keddi nap bővelkedett volna sporteseményekben, de megpróbáljuk összefoglalni, mi is történt.
A Roland Garroson a két női negyeddöntő óriási csatát hozott, az egyiken a fiatalság, a másikon a tapasztalat győzött, Bouchard és Sharapova játszhatják az egyik elődöntőt. A férfiaknál simábbak voltak a mérkőzések, Djokovic papírforma alapján jutott az elődöntőbe, Gulbis pedig meglepetésre, a lettnek három nap alatt ez már a második világraszóló sikere volt. Ja és kedden volt Rafael Nadal 28. születésnapja.
A mestrei Challenger tenisztornán Fucsovics Márton hiába nyerte meg az első játszmát 6-3-ra a Roland Garroson, döntő szett 18-16-os győzelmének köszönhetően ismertté vált Facundo Bagnis ellen, a 7. kiemelt argentin két, szintén 6-3-mas szettel fordított, Fucsovics kiesett.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A labdarúgás világában elsősorban a világbajnoki keretek hozzák a híreket, a francia keretben ott van ugyan Franck Ribéry, de sérülése miatt komoly veszélyben van szereplése. Olaszországban pedig azon van kiakadva a sajtó, hogy Giuseppe Rossi megint nem fért be a 23-as keretbe.
Ami a WTCC-t illeti, a hétvégi, moszkvai verseny előtt Michelisz Norbi bizakodó, és van nekünk is jó hírünk: szombattól már a szabadedzéseket is lehet magyar kommentárral élvezni, itt, a hosszabbitas.hu-n.
Négy világbajnoki felkészülési mérkőzést rendeztek, íme az eredmények:
Costa Rica - Japán: 1-3
Csehország - Ausztria: 1-2
Svájc - Peru: 2-0
Brazília - Panama: 4-0
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07