Hatvannyolc éves korában, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Németh Angéla olimpiai bajnok gerelyhajító. A halálhírről a család tájékoztatta kedden az MTI-t.Németh Angéla atléta pályafutása mellett ifjúsági válogatott kosárlabdázó is volt. Gerelyhajítóként két olimpián indult, 1968-ban, Mexikóvárosban 60,36 méteres dobásával nyert aranyérmet.
Majdnem összejött a playoff-szereplés a Debrecennek a Bajnokok Ligájában. Kondás Elemér együttese Boriszovban is megszerezte a vezetést, ám Buadla buta kiállítása után a fehéroroszok még az első félidőben egyenlítettek, és végül egy 93. percben szerzett góllal harcolták ki a továbbjutást. A Loki így az Európa Liga selejtezőjének rájátszásába került.
Visszavonult a válogatottól Xavi. A spanyol nemzeti csapatban legtöbbet pályára lépő mezőnyjátékos azt mondta, remekül érezte magát a honfitársai között, de eljött az idő e döntés meghozatalára.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Világbajnokkal erősített a Bayern München. Manuel Neuer mellé megszerezte a Liverpooltól Pepe Reinát, aki jó eséllyel a padon fog üldögélni a szezonban, de ha kell, a tapasztalata sokat érhet, ráadásul a közösségépítő ereje is meghatározó.
Theo Bos győzött a lengyel kerékpáros körverseny mai szakaszán, az összetettben továbbra is Vakoc áll az élen.
Megállapodott Bernie Ecclestone a német ügyészség képviselőivel, így 100 millió amerikai dollár befizetése után ejtik a vele szemben felhozott vesztegetési vádat.
Szerződést hosszabbított a Pick-Szeged vezetőedzője. Juan Carlos Pastor új megállapodása – akárcsak a másodedző Marko Krivokapicé – 2016-ig szól.
Részletesebben arról, hogy mi történt a mai napon, itt található összefoglaló.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07