Ha kínkeserves meccsen is, de győzni tudott a magyar labdarúgó-válogatott Feröer-szigeteken. A mérkőzés egyetlen gólját Szalai Ádám szerezte az első félidő 22. percében egy szöglet után.  A mieink csoportjában a románok Finnországban győztek 2-0-ra, a görögöknél pedig egyre nagyobb a baj, hiszen otthon szenvedtek vereséget a még mindig hibátlan északírektől.
A játéknap további mérkőzései közül a Szerbia-Albánia összecsapás félbeszakadt, miután egy albán zászlót reptettek be egy drónnal, amit letéptek a szerbek, amire a vendégek kiakadtak. A verekedésbe a szurkolók is beszálltak, így Martin Atkinson játékvezetőnek nem maradt más választása, mint hogy idő előtt lefújja a mérkőzést.
Ugyanannyi pontja van Németországnak, mint hazánknak, hiszen hiába szerzett vezetést Joachim Löw gárdája az írek ellen, O'Shea hajrában szerzett góljával elvittek egy pontot Martin O'Neil fiai Gelsenkirchenből. A portugálok is megszenvedtek, de Cristiano Ronaldo 95. percben megnyerte hazájának a dánok elleni találkozót.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A Gazzetta dello Sportnak adott interjút Jules Bianchi édesapja, Philippe, aki azt mondta, a csodával határos, hogy fia egy ilyen szörnyű balesetet követően egyáltalán még életben van. A Marussia 25 esztendős versenyzője már tíz napja kómában fekszik, az állapota továbbra is stabil, de kritikus. Most mindenki abban reménykedik, hogy nem adja fel a harcot.
Egy hónapra kidőlt Nagy László, az MKB Veszprém és a férfi kézilabda-válogatott csapatkapitánya. Az átlövő még a vasárnapi Montpellier elleni találkozón sérült meg. Amint az a ma reggeli vizsgálatokból kiderült, 1,5 centis lovaglóizom-szakadást szenvedett, így többek között a portugálok és az ukránok elleni Eb-selejtezőn sem léphet pályára.
Befejeződött az országúti kerékpárosok idei utolsó komoly versenye. A pekingi kör zárószakaszán Sacha Modolo bizonyult a legjobbnak, az összetettet a BMC bringása, Philippe Gilbert nyerte, megelőzve Dan Martint.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07