A keddi nap magyar szempontból legfontosabb eseménye este született meg, ugyanis a DVSC megnyerte a BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája selejtező párharcának első mérkőzését. A biztató játék és az új stadiont beharsogó szurkolás láttán és hallatán pedig joggal hihettük egy pillanatra magunkat újra Európában.
Bár a 101. Tour de France már két napja véget ért, még mindig nem tudunk szabadulni az élményektől. Egyrészt közzétehettük végre a játékunk heti nyerteseinek névsorát, és már csak egyet kell aludnunk, hogy kiderüljön, ki nyerte a fődíjat! Másrészt a Tour-kommentátor fiúk, Székely Dávid és Bodnár Gergő egy összefoglaló podcasttel örvendeztettek meg minden kerékpár rajongót. Mindemellett azt is megtudhattuk, hogy a 2015-ös Giro d'Italia Sanremoból indul, és az első napok során bejárja egész Ligúriát.
Olvashattunk arról is, hogy a Wimbledonban Rafael Nadal megverésével igazi sztárrá váló Nick Kyrgios selejtezőt kell hogy játsszon a következő két 1000-es tornán.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Az olasz foci szerelmesei mindent megtudhatnak a Serie A következő szezonjának legfontosabb randevúiról: a rangadókról és a városi derbikről.
Közben az amerikai fociért rajongók is kezdhetnek készülni: bár a szezonkezdés még odébb van, a legtöbb csapat edzőtáborba vonult, így megsokasodtak a friss hírek az NFL háza tájáról!
Bő egy hét múlva kezdődik a moszkvai kajak-kenu világbajnokság, melyen természetesen magyar éremesőt várunk, de hogy pontosan milyen előjelekkel utazik a magyar csapat az orosz fővárosba, cikkünkből az is kiderül.
És a végére egy könnyedebb csemege: a friss műkorcsolyázó olimpiai bajnok Julia Lipnyickaja facebook-rajongóitól kért segítséget új kűrje megtervezéséhez.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07