Kedden este ismét a labdarúgó Bajnokok Ligája volt a főszereplő, ahol érdekes eredmények születtek. Hét gólt lőtt a idegenben a Sahtar és a Rómában már első félidő után 5-0-ra vezető Bayern München is. Székely Dávid azon melegében elemezte is a bajorok teljesítményét. A másik német csapat, a Schalke egy 90. percben  lőtt góllal nyert odahaza. A Barcelona remekelt az első félidőben így az is belefért, hogy sem Neymar, sem pedig Messi ne játsszon végig - a hétvégi Real Madrid elleni rangadó előtt mindketten kaptak egy kis  pihenőt.
Chelsea - Maribor 6-0
Schalke - Sporting 4-3
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
BATE Boriszov - Sahtar Donyeck 0-7
APOEL Nicosia - PSG 0-1
Barcelona - Ajax 3-1
Roma - Bayern München 1-7
FC Porto - Athletic Bilbao 2-1
CSZKA Moszkva - Manchester City 2-2
Hosszas tárgyalások és meghallgatások után a végéhez közeleg Oscar Pistorius ügye. A barátnője meggyilkolásával vádolt hatszoros paralimpiai bajnok dél-afrikai atléta első fokon ötéves börtönbüntetést kapott.
Az NFL-ben újabb forduló ért véget, így itt volt az idő a részletes elemzésre, amelyet Rév Dánielék a szokásoknak megfelelően meg is tettek.
A Bundesliga csapatok kapcsán egy érdekes összeállítás látott napvilágot, amely azokat a focistákat taglalta, akik közel voltak a német bajnoksághoz, ám végül mégsem igazoltak oda.
Furcsa történések tették emlékezetessé a 2014-es Buenos Aires maratonit, ahol kis híján kizárták a későbbi győztes hazai futót, mert azt hitték, hogy csak a pályára berohanó nézőről van szó.
Szerdán lesz csak hivatalos a 2015-ös Tour de France útvonala, a jól értesültek viszont már egy nappal korábban is tudják, hogy mi vár a kerekesekre jövő nyáron Franciaországban.
Akik pedig vizuális élményekre vágynak, tekintsék meg a Wild Joe nevű hajón készített felvételeket, amelyek egy vitorlás verseny nyugodt napjába engednek bepillantást.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07