Továbbra is a labdarúgó világbajnokság a főszereplő a sportkedvelők számára. Hétfőre újabb két nyolcaddöntő került be a programba, ahol egyfajta Európa-Afrika párharcot rendeztek. A kora esti párosításban Franciaország egy feledhető első félidő után Pogba és Yobo öngóljával nyert 2-0-ra Nigéria ellen. A másik találkozón hosszabbítás döntött, miután a német-algériai meccs rendes játékidejében nem esett gól. A hosszabbítás első perceiben aztán Schürrle sarokkal talált be, majd a 119. percben Özil is gólt szerzett, így a németeknek az is belefért, hogy Djabou a 121. percen egy jobb oldali beadás után szépített. Joachim Löw együttese - ha nehezen is - de nyert és ott van a nyolc között.
A wimbledoni teniszbajnokságon a vasárnapi szünnapot követően újra folytatódott a játék. Az egyik legfőbb esélyesnek tartott Novak Djokovic könnyedén győzte le Jo-Wilfried Tsongát, míg a címvédő Andy Murray is sima három szettben jutott tovább. A cseh Berdych múlt heti különös kiesése még manapság is témát szolgáltat.
Csütörtökön már a leedsi csapatbemutató következik a Tour de Francon, a francia kör előtt Székely Dávid és Bodnár Gergő elemezte a legfrissebb híreket, a kiváló podcastbe még némi összeesküvés elmélet is belefért...
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A golfozóknál összegeztük Tiger Woods hétvégi visszatérését, ami pedig az extrém sportokat illeti, Pintér László egy BMX-es legenda újabb sikerét elemezte ki alaposan.
Az NBA-ben a múlt heti draft és a szabadügynök piac közelgő megnyitása a téma, érdemes volt tehát körülnézni a liga háza táján.
A túraautó világbajnokságon tovább tart a szünet, így a pálya mellől érkező hírek szolgáltatnak témát, most például Yvan Muller kifakadás a pontrendszer anomáliái miatt.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07