Normális esetben letargiába kellett volna zuhannia minden sportszerető embernek azután, hogy véget ért a foci vébé, és már a nyár fele is eltelt, ám szerencsére erre most még időnk sem volt. Merthogy nincs még itt az uborkaszezon ideje, sőt, az élet megy tovább, az izgalmak pedig fokozódnak, miközben Németország ünnepel.
Például elkezdődött a margitszigeti vízilabda Európa-bajnokság, melyhez remek kedvcsinálót írt Vásárhelyi Tamás. A magyar férfi válogatott pedig végképp kedvet csinált nekünk, miután döcögős kezdés után könnyedén győzte le Spanyolországot 12-9-re a csapat nyitómeccsén.
A Tour de France tizedik szakasza királyetapnak ígérkezett, végül hatalmas dráma lett belőle: Chris Froome után ugyanis a másik nagy esélyes, a kétszeres korábbi bajnok Alberto Contador is búcsúzott a francia körversenytől, miután a csúszós aszfalton nagyon csúnyát bukott, és súlyos sérülést szenvedett. A spanyol - mint később kiderült, sípcsonttöréssel is! - visszaült a kerékpárjára, hogy folytassa a versenyt, ám egy idő után be kellett látnia, hogy nem megy tovább és feladta.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Ezzel megnyílt az út a remek formában és magabiztosan versenyző Vincenzo Nibali előtt, aki a favoritok kiesése ellenére is megmutatta, hogy van ereje: a szökésben lévő Joaquim Rodríguezt is megelőzve megszerezte a szakaszgyőzelmet, és visszaszerezte a sárga trikót is. Székely Dávid és Bodnár Gergő a szakasz után egyből elemezte is a drámai nap történéseit.
Mindeközben kicsit komolyabb vizekre is eveztünk, hiszen Szabó Gábor is leírta gondolatait a Lex Mocsairól, de ma sem maradtunk le a legfrissebb WTCC és Michelisz Norbi hírekről.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07