Támadó poszton erősített az Inter, a korábban a Juventusban és a Romában is megforduló Pablo Daniel Osvaldót vette kölcsön a Southamptontól.
Távozhat viszont Torinóból Mauricio Isla, aki a mai napon Londonban járt orvosi vizsgálaton, és a hírek szerint a jövőben a QPR csapatát erősítheti.
Váltás történt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség vezetőségében, ugyanis bejelentette lemondását az eddigi főtitkár, Ábrahám Attila.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Győzelemmel tért vissza súlyos, kaliforniai bukását követően Moreno Hofland, aki a Tour of Utah első szakaszán bizonyult a legjobbnak.
Vereséggel kezdte profi edzői pályafutását a férfiaknál Corinne Diacre. Csapata, a Clermont 2-1-re kapott ki a Brest otthonában a francia labdarúgó másodosztály nyitófordulójának hétfői mérkőzésén.
Szintén nem sikerült pontot szereznie Ricardo Moniznak, aki az 1860 München kispadján mutatkozott be hétfőn. Hiába védte kapuját Király Gábor, együttese 3-2-re maradt alul Kaiserslauternben, pedig 2-0-ra még vezetett is.
Megvan a magyar labdarúgó-válogatott új otthona. Nem túl nagy meglepetés, amíg el nem készül az új Puskás, vagyis a tervek szerint 2018-ig a Groupama Arénában vívja mérkőzéseit a nemzeti csapat, amely augusztusban nem lép pályára felkészülési mérkőzésen.
A legfontosabb történés azonban a hosszabbitas.hu életében történt, hiszen mától semmi fontosról nem marad le az, aki ellátogat az oldalunkra, és meglesi az élő hírfolyamot.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07