A hétfő bizonyos vonatkozásban az összegzések napjának is tekinthető, különösen a sport világában. Nem meglepetés, hogy nálunk is eljött a Bundesliga negyedik fordulójának elemzésének ideje, Szathmári Attila és Székely Dávid videós magazinját illetve a heti fő témákat taglaló Dupla Tripla podcastet is meghallgathatjátok.
Atlétikában új sorozatot indítunk, hiszen magyar kommentárral publikáljuk az IAAF Inside Athletics sorozatát, ahol Ato Boldon ezúttal a rúdugrás világrekorderével, Renaud Lavillenie-vel beszélgetett.
Vasárnap véget ért a férfi röplabda világbajnokság, amelyet a házigazda lengyelek nyertek meg, ezt összegeztük és egyben a múlt hét legfontosabb tenisz történéseiről is olvashattatok nálunk. Hétfőn eldőlt, hogy a francai-svájci Davis Kupa döntőt salakos borításra viszik a házigazda franciák Federerék ellen.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
És ha már tenisz, akkor fontos tudni, hogy november közepén ismét világsztárok érkeznek Budapestre a Tennis Classics-ra, a spanyoloknál pedig a meglepő kiesés után egy női szakvezető veszi át a Davis Kupa csapat irányítását. Legjobb magyar férfi játékosunk, Fucsovics Márton a 139. helyen áll a hétfőn kiadott világranglistán, ami pályafutása legjobb helyezése!
Volt időnk most az angol focival is foglalkozni, ahol a hétvégén egymással döntetlent játszó Chelsea és a Manchester City is feszegeti a pénzügyi Fair Play szabályait.
Könnyen lehet, hogy mégsem Katarban lesz a 2022-es labdarúgó világbajnokság, erről nyilatkozott a Sport Bildnek ugyanis a FIFA Végrehajtó Bizottságának német tagja, Theo Zwanziger.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07