Nem volt túl intenzív a hétfői nap a sportvilágban, de azért így is akadtak érdekes dolgok. Egyrészt a szokásos hétfői Dupla Tripla rovatunk jelentkezett, ahol összegeztük az előző hét eseményeit.
Visszatekintettünk a női röplabda világbajnokság végjátékára, ahol Karch Kiraly vezetésével az amerikai válogatott aratott maradandót.
Vastagon benne járunk már az NFL alapszakaszában is, az észak-amerikai profi fociban már a hatodik forduló meccseit elemezték Rév Dánielék.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Bár tenisz szempontból Roger Federer sanghaji győzelme volt a hét eseménye, azért Szántó Petra emellett is talált érdekességeket a világbajnokságok közeledtével.
Szabó Gábor is elemzett, akit ismét Roger Federer eleganciája fogott meg. Lehet, hogy a svájci megint trendformáló lesz a teniszvilágban?
Bodnár Gergő továbbra is a vb-t nyerő lengyel Kwiatkowski nyomában jár, újabb érdekességekkel jelentkezett a lengyel országúti kerekesről.
Ami pedig a túraautó világbajnokságot illeti, Loeb büntetése egy helyet jelentett Michelisz Norbertnek. A Citroen pedig továbbra is uralma alatt tartja a WTCC sorozatot.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07