A hétfői napon szokás szerint az elemzésé volt a főszerep a sport világában. Nálunk újra hallhattátok a Dupla Tripla stábjának összegzését, akik Serena Williams újabb vb-címét és a szombati el clásicót is kivesézték, előbbihez ráadásul szakértő segítséget is kaptak Szántó Petrától.
A síugrás szerelmesei a januárban visszavonult Martin Schmittről olvashattak nálunk, az Eurosportnak köszönhetően ugyanis exkluzív interjút készíthettünk a kétszeres összetett Világkupa győztessel.
A Bundesligában is nagy volt az élet a hétvégén, a Bayern ezúttal nem tudott nyerni, a Dortmund válsága - legalábbis ami a hazai bajnokságot illeti - pedig tovább mélyült. Mindkét téma szóba került a hosszabbitas.hu elemző videójában.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Székely Dávid Manuel Neuer kapcsán már az Aranylabdán is gondolkozott, itt olvashatjátok érdekes eszmefuttatását.
A hétvégén világbajnokot avattunk a WTCC sorozatban, Lantos András bemutatta nekünk a friss bajnokot, az argentin  Pechito Lopezt.
Az angol fociban a hétvégi Manchester United - Chelsea találkozó vitte e prímet, az 1-1-es döntetlennek talán mindkét fél örült.
Az alpesi sízőknél a söldeni óriás-műlesikló versenyekkel megkezdődött az idény. Marcel Hirscher fölényes győzelme komoly visszhangot okozott, főként egy különleges kötés miatt.
A női tenisz világbajnokság után hamarosan jön a férfiak küzdelme is, előbb azonban még a párizsi torna vár ránk, ahol eldől majd az is, hogy kik indulnak el a vb-n. Szabó Gábor elemezte a jelöltek listáját.
Különös véget ért Düsseldorfban az asztaliteniszezők Világkupa döntője, ahol a magáról megfeledkező olimpiai bajnok komoly pénzjutalomtól esett el.
A kínai Chengduban rangos sznúker torna vette kezdetét, ahol megint Ronnie O'Sullivan volt a hangadó...
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07