Magyar szempontból egyetlen igazán komoly esemény történt hétfőn, ez pedig az úszó Világkupa Hong Kong-i állomásának első napja volt, ahol Hosszú Katinka öt számban győzött, beállítva ezzel az egy napi aranyérmek Világkupa-csúcsát. Részletes beszámoló itt olvasható a napi eseményekről.
Még vasárnap fejeződött be a Ryder Kupa, amelyet ezúttal is Európa nyert. Farkasvölgyi Gábor összefoglalója itt olvasható.
Szintén vasárnap rendezték meg a férfi elit kategória mezőnyversenyét az országúti kerékpáros világbajnokságon, a verseny Michal Kwiatkowski győzelmével ért véget. A verseny utáni videóelemzést követően az ES Bringa stábja írásban is osztályozta a főszereplőket.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Vásárhelyi Tamással folytattuk Dupla-Tripla sorozatunkat, ezúttal Thomas Morgensternről, a kézilabda Bajnokok Ligájáról, a Spartathlonon elért magyar sikerről és a maratoni világcsúcsról beszélgettünk. Többek között.
A vasárnap befejeződött tenisztornákon kiválóan szerepeltek azok a teniszezők, akik az elmúlt években sikeresek voltak Wimbledonban... vajon mi lehet az összefüggés? Szántó Petra beszámolója itt olvasható.
A hétvégén folytatódik a túraautó világbajnokság, a pontversenyt vezető José Maria López óvatosságot ígér, hogy tartani tudja előnyét riválisaival szemben, Michelisz Norbert pedig bizakodó, hogy a Honda fejlesztései működni fognak Kínában.
Elkészült Bundesliga-magazinunk legutóbbi, hetedik epizódja, amelyben szó esik a Dortmund hullámvölgyéről és Xabi Alonso remek beilleszkedéséről is.
Sokkoló vereséget szenvedett el hazai pályán az Inter a hétvégén, Bodnár Gergő írta le az okokat.
És lezárult a női röplabda világbajnokság első csoportköre, a legjobb 16-ban már nem lesznek könnyű ellenfelek.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07