A Diósgyőr pályaválasztóként (Debrecenben) 5-1-es vereséget szenvedett az orosz FC Krasnodar ellen az Európa Liga selejtezőjének harmadik fordulójában. Az első félidő végén már 2-0-ra vezettek a papíron (is) erősebb vendégek, de a szünet után Bacsa hamar szépített. Két perccel később azonban egy hatalmas bomba után visszaállt a kétgólos különbség. A következő 40 perc során szinte kizárólag a magyar térfélen volt a labda, és Antal kapus bravúrjai, illetve a vendégek ügyetlenkedései kellettek ahhoz, hogy ne növekedjen a különbség. Bystrov még egy üreskapus helyzetet is kihagyott. Az utolsó percekben azonban újabb két gól született, az egyik tizenegyesből. A formalitásnak ígérkező visszavágót augusztus 7-én rendezik.
Az U19-es Európa-bajnokságot a német válogatott nyerte, miután a döntőben 1-0-ra legyőzte Portugáliát. A győztes gólt Mukhtar szerezte. Székely Dávid kint volt a meccsen.
LeBron James a 23-as mezt választotta a Cleveland Cavaliers csapatában, és megvan a Lakers új edzője. Más hírek is bekerültek Vásárhelyi Tamás NBA-válogatásába.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Usain Bolt pénteken áll először rajthoz az idei évben, mégpedig a Brit Nemzetközösségi Játékokon, és ezt a hosszabbitas.hu közvetíti.
A magyar profi bajnokság megszüntetéséről szóló sorozatunk második írását Szathmári Attila vetette képernyőre, aki elsősorban közgazdasági szempontból közelítette meg a kérdést.
Rafael Nadal csuklósérülése mellett Tommy Haast műteni kell, Sabine Lisicki pedig megdöntötte Venus Williams adogatásrekordját.
A Tour de France játék győzteseinek névsora itt található.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07