Babos Tímea három játszmában nyert szerdán a szlovák Anna Karolina Schmiedlova ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokság Dubajban zajló selejtezőjének harmadik fordulójában, így feljutott a főtáblára.
Veszélybe került Brazília szereplése az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon, miután hét koronavírusos esetet regisztráltak a válogatott portugáliai edzőtáborában. Kedden a járvány miatt visszalépett Csehország és az Egyesült Államok is. Szerdán elrajtolt a torna, a nyitómérkőzést a rendező Egyiptom nyerte Chile ellen.
Szaúdi siker az autósoknál, Peterhansel továbbra is az összetett élén. A hazai dűnéken versenyző Jazid al-Radzshi nyerte a Szaúd-Arábiában zajló Dakar-rali 10. szakaszát, melyen a 13-szoros győztes Stéphane Peterhansel harmadikként ért célba, és őrzi vezető pozícióját az összetettben.
Sportok
Kettő híján az összes EU-s ország szigorítaná az orosz sportszankciókat
03/07/2022 17:59
A hétvégén Kitzbühel sem rendezheti meg a versenyeket. A műlesiklók egy másik ausztriai helyszínen, Flachauban versenyeznek majd szombaton és vasárnap.
Johannes Thingnes Boe nyerte Oberhofban a férfi biatlonosok 10 kilométeres sprintjét honfitársa, Sturla Holm Laegreid és a német Arnd Peiffer előtt.
A negyedik helyen kiemelt lengyel Hubert Hurkacz nyerte meg a floridai Delray Beach-en rendezett keménypályás férfi tenisztornát.
MTI / Hosszabbítás
Sportok
Szurkolj Valter Atinak a Girón, újra száguldanak Micheliszék, visszatér Rafa Nadal
28/04/2022 15:40
Sportok
Volt egyszer egy Jugoszlávia... de a (sport)világ úgy tűnik, nem tanult belőle
01/03/2022 16:26