Tragikus hirtelenséggel, 44 évesen életét vesztette Bitter Sándor, a magyar motorsport kiemelkedő alakja, Magyarország első számú utcai, illetve endurance motorosa. Bitter a hazai és nemzetközi versenyeken elért sikerei mellett hatalmas rajongótábort tudhatott maga mögött. Ő volt aa legőrültebb (a szó létező legjobb értelmében) motorosa kis hazánknak. Nyugodjon békében!
Most idézzük a MAMS (motoros szövetség) közleményét:
Mély fájdalommal és megdöbbenéssel tudatjuk, hogy tegnap este váratlanul elhunyt Bitter Sándor gyorsasági motorversenyző.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Bitti többszörös gyorsasági magyar bajnok volt, többszörös pontszerző az endurance világbajnokságon. Neve azonban az utcai versenyzéssel forrt össze, számos alkalommal indult a világ leghíresebb és legveszélyesebb utcai futamán, a Man szigeti TT-n, valamint a méltán híres Macau GP-n, ahol tavaly élete legjobb eredményét érte el, amikor a 18. helyet hozta el az összesítettben.
Nagy erőkkel és reményekkel várta az év végi Macau GP-t. Eltökélt célja volt, hogy az első 20 helyen végez.
Bitti nemrég töltötte be 44. életévét. Halálával egy legenda távozott a magyar motorsport világából. Ezúton részvétünket fejezzük ki a hozzátartozóknak és barátoknak.
Nyugodj békében, Bitti!

Fotó: Eurosport

Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07