Másik kórházba szállították Tiger Woodsot. Keddi műtétje után két nappal egy másik Los Angeles-i kórházba szállították át Tiger Woodsot, a világ leghíresebb golfozóját, aki kedden reggel szenvedett súlyos autóbalesetet.
A Liverpool csapatkapitánya is kidőlt. Újabb fontos játékosát vesztette el az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Liverpool: ezúttal a csapatkapitány Jordan Henderson dőlt ki öt hétre combsérülés miatt.
Gut-Behrami nyerte az első lesiklást Val di Fassán. A világbajnokságon két aranyérmet szerző svájci síző két századmásodperces különbséggel előzte meg az osztrák Ramona Siebenhofert a pénteki lesikló-versenyen.
Sportok
Ronaldinho keményen dolgozik, hogy a teqball már 2028-ban olimpiai sportág legyen
01/10/2022 - 17:57
Riiber eszelős hajrával védte meg világbajnoki címét. Jarl Magnus Riiber pénteken megvédte címét északi összetettben a németországi Oberstdorfban zajló északisí-világbajnokság férfi normálsáncos versenyén.
Fekete hét a kézilabdában, elhunyt a portugál válogatott kapusa. Hétfői szívmegállása következtében 32 éves korában elhunyt Alfredo Quintana, az FC Porto és a portugál férfi kézilabda-válogatott kubai születésű kapusa.
Igazi csemege: Ibrahimovicékat a Manchester Uniteddel sorsolták össze az Európa-ligában. A lsorozatban érdekelt két legnagyobb múltú csapata, a Manchester United és az AC Milan összekerült egymással a nyolcaddöntőben.
Kevesebb mint másfél pont döntött, Ausztria nyerte a női csapatversenyt a vb-n. Az osztrákok végül mindössze 1,4 ponttal előzték meg a szlovénokat, a bronzérem pedig a norvégoké lett.
Öngyilkos lett a szexuális erőszakkal vádolt amerikai tornászedző. A 2012-es londoni olimpián aranyérmes amerikai női válogatott edzője csütörtökön végzett magával.
MTI
Sportok
Potyognak a magyar érmek a kajak-kenu pályán - Kövesd nálunk az Eb-ket!
21/08/2022 - 09:19
Sportok
Kopasz Bálint arany-, a női kenupáros és Adolf Balázs ezüstérmes - Kövesd velünk az Eb-ket!
20/08/2022 - 16:54