Másik kórházba szállították Tiger Woodsot. Keddi műtétje után két nappal egy másik Los Angeles-i kórházba szállították át Tiger Woodsot, a világ leghíresebb golfozóját, aki kedden reggel szenvedett súlyos autóbalesetet.
A Liverpool csapatkapitánya is kidőlt. Újabb fontos játékosát vesztette el az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Liverpool: ezúttal a csapatkapitány Jordan Henderson dőlt ki öt hétre combsérülés miatt.
Gut-Behrami nyerte az első lesiklást Val di Fassán. A világbajnokságon két aranyérmet szerző svájci síző két századmásodperces különbséggel előzte meg az osztrák Ramona Siebenhofert a pénteki lesikló-versenyen.
Sportok
Több mint 1200 doppingeset, nyereséges szervezet- itt a WADA tavalyi évről szóló jelentése
22/11/2021 17:25
Riiber eszelős hajrával védte meg világbajnoki címét. Jarl Magnus Riiber pénteken megvédte címét északi összetettben a németországi Oberstdorfban zajló északisí-világbajnokság férfi normálsáncos versenyén.
Fekete hét a kézilabdában, elhunyt a portugál válogatott kapusa. Hétfői szívmegállása következtében 32 éves korában elhunyt Alfredo Quintana, az FC Porto és a portugál férfi kézilabda-válogatott kubai születésű kapusa.
Igazi csemege: Ibrahimovicékat a Manchester Uniteddel sorsolták össze az Európa-ligában. A lsorozatban érdekelt két legnagyobb múltú csapata, a Manchester United és az AC Milan összekerült egymással a nyolcaddöntőben.
Kevesebb mint másfél pont döntött, Ausztria nyerte a női csapatversenyt a vb-n. Az osztrákok végül mindössze 1,4 ponttal előzték meg a szlovénokat, a bronzérem pedig a norvégoké lett.
Öngyilkos lett a szexuális erőszakkal vádolt amerikai tornászedző. A 2012-es londoni olimpián aranyérmes amerikai női válogatott edzője csütörtökön végzett magával.
MTI
Sportok
Megdöbbentő és bolond csúcsok dőltek meg a 18. Guinness Rekordok Napján
17/11/2021 16:07
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00