Az Indiana Pacers – Miami Heat párharc második mérkőzésén sportfogadási szempontból nagyon nehéz győztest választani. Az első meccs előtt úgy gondoltam, hogy jó lesz, ha az Indiana nyeri az első meccset, mert akkor a második előtt már a Miamit fogja esélytelenebbnek tartani a fogadóiroda. Sajnos tévedtem, a Miami oddsa 1,71, az Indiana győzelme pedig 2,2-szeres pénzt fizet. Az alap hendikep 2,5 pont, tehát szorosnak ígérkezik a meccs. A fogadóirodák szerint is és szerintem is.
Két statisztika fontos a meccs kapcsán. Az egyik: a Miami nem vesztett egymás után két rájátszásbeli mérkőzést a két évvel ezelőtti, Boston elleni párharc óta. Márpedig ez 39 mérkőzést jelent. Viszont én nem hiszek a hosszú sorozatokban, hiszen előbb-utóbb mindegyik megszakad. A másik statisztika már fontosabb: a Miami és az Indiana párharcában az utóbbi 15 mérkőzés közül 13 hazai sikert hozott. És ez az, ami nekem igazán tetszik.
Nem valószínű, hogy a Miami még egyszer olyan pocsék védekezést mutat be, mint vasárnap, és az sem, hogy az Indianának annyira jól sikerülnek a dobásai. Nagyon szoros csata várható, és nagy valószínűséggel a védekezésé lesz a főszerep. Ezért az esélytelenebbre érdemes fogadni, és emellett meg lehet kockáztatni az NBA-ben egyébként öngyilkosságnak tűnő under fogadást (tehát bizonyos összpontszámnál kisebbre tenni). Keleten mostanság igen alacsony pontszámú sikerek születnek, úgyhogy nem kell nagyon félni ettől sem. Csak hosszabbítás ne legyen! Én két fogadást választok:
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Indiana +3,5 (odds: 1,71), illetve under 186,5 (odds: 1,71)
Ezenkívül a nürnbergi női tenisztornán találtam egy érdekes meccset. A fogadóiroda nagyon magas oddsszal kínálja Karin Knapp sikerét Polona Hercog ellen, pedig nincs nagy különbség kettejük között salakon sem, sőt, az olasz Knapp áll előrébb a világranglistán (bár nem sokkal). A legbátrabbaknak érdemes némi pénzt fektetni Knapp sikerébe 3,4-es szorzóért, én viszont kicsit óvatosabb vagyok, és a játék hendikepre megyek:
Karin Knapp +4,5 (odds: 1,8)
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07