Három fogadással készültem mára, mindhárom esetben szembemegyek az iroda favoritjával. Egyik sem egetrengető meglepetés, de mindegyik jól fizet, és ha a háromból kettő bejön, máris nagy az öröm!
Elsősorban Dominic Thiem. Az osztrák ifjonc szerintem egy-két év múlva ott lesz a top 10-ben (még inkább a top 5-ben), ezért ma rá fogadok Feliciano Lopez ellen. Thiem az előző körben legyőzte edzéstársát, Gulbist, aki a 11. kiemelt volt. Ez egy ötszettes meccs volt, és éppen emiatt félek kicsit a fogadástól, hiszen Thiem közel négy órát töltött a pályán. Viszont Lopeznek csak egy óra előnye van ebből a szempontból, cserébe van 12 év hátránya. Nem hiszem, hogy a 21 éves (jövő szerdán tölti be) tehetség ne lenne legalább olyan fitt ezen a meccsen, mint a spanyol. Thiem oddsa 2,25.
Kevin Anderson és Marin Cilic a forduló egyik legjobb meccsét játszhatja. Meggyőződésem, hogy a horvát valamivel jobb játékos, viszont a dél-afrikai élete formájában van. Itt kicsit brahis Andersonra tenni, de nem érzem annyira sansztalannak, mint az iroda, a 2,75-ös szorzó bizony meggyőző.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A nőknél eddig záporoztak a meglepetések, egyet-kettőt el is találtam, úgyhogy haladok tovább a lenini úton. Peng Shuai egy nagyon masszív, megbízható játékos, Lucie Safarova sokkal hullámzóbb tud lenni. Safarova három nehéz meccsen van túl, Peng viszont szettvesztés nélkül lépett túl Zhengen, Radwanskán (!) és Vincin. Lehet, hogy a ranglista 40. kínai (volt ám 14. is) is élete formájában van? Bizony, hogy lehet, és 2,37-es szorzóért nyugodtan túljuthat a harmadik kiemelt ellenfelén is.
Egészen remek meccsek várnak ránk a mai napon, hiszen a lányoknál Sharapova - Wozniacki szuperrangadó is lesz, a fiúknál pedig a francia affér viszi a prímet Gasquet és Monfils között. Ezekre viszont fogadjon valaki más!
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07