A csütörtök este természetesen az Európa-liga játéknapról szólt, melynek eredményeiről és híreiről élő hírfolyamunkban mindent megtudhattok.
Mindemellett volt még jónéhány témánk, melyekről érdemes volt írni.
Mivel a norvég kormány nem szavazta meg az állami támogatást a 2022-es téli olimpia megrendezésére pályázó Oslo kampánytervének, így odáig jutottunk, hogy az alapvetően hagyományosan európai eredetű és sikerű, valamint a mi kontinensünkön népszerű téli sportágak legfontosabb eseményét, az ötkarikás játékokat 2026-ig biztosan nem láthatjuk elérhető távolságban...Vásárhelyi Tamás írt erről az áldatlan állapotról.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Szó esett arról is, hogy Joaquim Rodríguez legfőbb segítője, az eddig csendben, de keményen dogozó Giampaulo Caruso öt évet várt arra, hogy végre egy kerékpár verseny róla szóljon: abszolút megérdemelten nyerte meg a Milánó-Torinó egynapost.
Bodnár Gergő arról is értekezett, hogy hirtelen milyen népszerű lett az eddig mindössze egy jó és klubhű olasz focistának tartott Francesco Totti az angol sajtóban, aki fanatasztikus mozdulattal lőtt gólt a Manchester Citynek szerda este. Az ezzel - Puskás Ferenc helyébe lépő - minden idők legidősebb BL-góllövőjévé váló Roma-játékos 38 évesen olyan futballista, akiből sajnos kevés van Európában.
A tengerentúlon viszont kezdődik az NFL 5. játéknapja, úgyhogy itt az idő, hogy véglegesítsük fanatasy csapatunkat. Ehhez nyújt alapos segítséget Rév Dániel és Buday Zoltán.
A Bundesligában csillog egy igazi mesteredző, Lucien Favre, aki ezúttal a Mönchengladbachhal halmoz sikert sikerre a szezon elején. Favre az a típusú varázsló, aki akkor is képes sikercsapatot kovácsolni egy halom focistából, ha történetesen a jobb játékosokat eladja a klub az átigazolási időszakban. Székely Dávid járt utána a siker titkának.
Persze ezzel párhuzamosan nem mehetünk el amellett, hogy a Bundesligában ezidáig váratlanul sok a gól nélküli döntetlennel véget érő mérkőzés. Szathmári Attila írt a német fociban szokatlan jelenségről.
Buzás Gábor pedig azon gondolkodott el, hogy a 15 hónapja különösebb siker nélkül lébecoló négyszeres snooker világbajnok John Higginsnek lehet-e még egy nagy dobása?!
Persze újra ég a Forma-1 láz, hiszen készülünk a szuzukai hétvégére, csakúgy mint a Mercedes, mely révbe érhet. Vagy esetleg közbeszól a fenyegető tájfun? Farkasvölgyi Gábor előzetese.
Persze ma sem maradhattak el a legfontosabb WTCC hírek Lantos Andrástól, hiszen a pekingi hétvégére készülünk, aki pedig egy kis extrém borzongásra vágyik, nézze meg Pintér László összefoglalójának videóit a Red Bull Rampage utahi meneteiről vagy csodálja meg a Danny Macaskill montis vidéki kalandjairól szóló kisfilmet.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07