Csütörtökön is volt miről írnunk.
Mindenekelőtt érdemes figyelemmel követni élő hírfolyamunkat, melyből minden friss eredményt megtudhattok, és persze többek között azt is, hogy Michel Platini milyen szabályváltoztatásokat tervez.
Kezdődött minden azzal, hogy a Bundesliga hetedik fordulója után megnéztük, mire fel van a Bayern Münchennek már most akkora előnye, melyet nehéz lesz behozni? Arra jöttünk rá, hogy bizony az üldözők gyengélkednek.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Az is kiderült, hogy osztrák síugró csapat kapitánycseréjében a vártnál nagyobb szerepet játszott Gregor Schlierenzauer. Vajon ő a síugrás csendes fúrógépe?
Sok minden érdekeset megtudhattunk Alejandro Valverdéről is, aki 2014-ben megint parádésan tekert, ezért megérdemelt egy igazán kerek prezentációt magáról.
Összefoglaltuk az NBA lefrissebb történéseit, híreit és pletykáit, kiderült többek között az is, hogy Kevin Durant megsérült.
Bejelentette visszavonulását Nikolay Davydenko, egykori világranglista 3. és világbajnok teniszező. Pályafutására és történetére emlékeztünk vissza.
Megismerhettük kicsit jobban az Inter indonéz elnökét, Erick Thohirt, aki saját bevallása szerint nem a klub első embere szeretne lenni, hanem csak egyszerű Inter-szurkoló.
Justin Gatlin az év legjobb atlétájáról szóló szavazásra való jelölése kapcsán merengtünk azon, hogy vajon ez mennyire helyes, és mennyire árnyalja a képet az, hogy Robert Harting ezen felháborodott.
Érkeztek sűrűn a legfrissebb WTCC-hírek, köztük az is napvilágot látott, hogy a Skoda Pekingbe látogatott.
És persze ma is érkezett szokásos útmutatónk az NFL következő fordulójára azoknak, akik fantasy csapattal játszanak.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07