A hétfő hagyományosan pihenőnap a sport világában, persze csak képletesen. Hiszen sok minden történik hétfőnként is, ugyanakkor van időnk elemezni a hétvége történéseit.
- Elsőként Kun Zsolt kezdett bele sorozatába, melynek során hétről hétre erősorrendet próbál felállítani az NBA csapatok között a látott játék alapján.
- WTCC hírek is akadtak: a Lada nagy szerepet szán az ORECA-nak, Engstler szerint a TC3 az egyik lehetőség, a ROAL Motorsport lett a csapatbajnok, Rydell pedig a Norsdchleifén tesztelt.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
- Készülünk a snooker legmagasabb szintjére: a bajnokok bajnokságára, szuper mezőnnyel, szuper díjazással és szuper körítéssel.
- 10 év után az osztrák szövetség megvált a síugrók kapitányától, Alexander Pointnertől, aki egy komoly interjúban beszélt nagyon sok mindenről.
- Megérkezett a Dupla-Tripla 8. adása is, melyben Vásárhelyi Tamás és Varga Ákos a Görbe-babáról, az éremhalmozó Hosszú Katinkáról, a szolnoki kosarasok pályaproblémáiról és a sikeres fehérvári hokisokról beszélgetett.
- Szabó Gábor összegyűjtögette az atlétika elmúlt néhány évtizedének legfontosabb doppingbotrányait, melyben igazán szaftos sztorik is akadtak.
- Az ES Bringa folytatta a kerékpáros holtszezon legfontosabb kérdéseinek körbejárását: azaz ki hova igazolt. Bettinitől pedig kiderült az is, hogy az Alonso-csapatból nem lesz semmi.
- Írtunk az angol bajnokság hétvégi manchesteri derbijéről, ahol ugyan a City győzött, az angol sajtó azonban a hősies Unitedről beszélt.
- Nem felejtettük el a Bundesligát sem, összefoglaló-elemző videónkban a remek Bayern Münchenről és a kieső pozícióban lévő Dortmundról is szót ejtettünk.
- Persze szóba került Olaszország is, méghozzá Milánó, melynek csapatai nem brillíroznak a Serie A-ban.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07