Vasárnap elkezdődik végre a francia nyílt teniszbajnokság, a Roland Garros! Már az első napra is találtam jó fogadási lehetőséget.
Most indul a torna, tehát éppenséggel a végső győztesre is fogadhatunk. Igaz, ezt később is megtehetjük. Hosszú idők óta először nem Nadalt (2,5-ös odds) tartják a fogadóirodák a legnagyobb favoritnak, hanem Djokovicot (2,37). Nem csoda, hiszen a spanyolnak tíz éve nem volt ilyen vacak salakszezonja. Kérdés persze, hogy mihez képest, hiszen így is nyert egy 1000-es versenyt, és döntőt játszott egy másikban. Nem rossz az, csak éppen jócskán az önmaga által állított mérce alá esik.
Nadal ágán van Wawrinka, Ferrer, Murray és Haas, Djokovicnak jutott Federer, Tsonga és Nishikori. A sorsolás alapján is a szerb tűnik valamivel sanszosabbnak. Kérdés, hogy ha mind a ketten beverekszik magukat a döntőbe, amire azért elég jó esély kínálkozik, akkor mi lesz. De ez annyira 50-50, hogy én tuti nem fogadok rá. Ha már valakire fogadni kellene, akkor az a harmadik legesélyesebbnek tartott Wawrinka lenne, 11-szeres szorzóval. Egy kis aprópénzt megér, nem? Ahogy ezt leírtam, magamat mindenesetre meggyőztem…
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A nőknél teljesen más a helyzet. Magasan a legnagyobb favorit Serena Williams (2,2), őt Li Na (6) és Sarapova követi (7). Persze Serena kiemelkedik a tudását illetően a mezőnyből, de azért ne vegyünk mérget arra, hogy kétszer egymás után meg tudja nyerni a salakos Grand Slamet, amit eddig összesen kétszer tudott meghódítani. Sarapova és Serena már a negyeddöntőben összefuthatnak, de nem hiszem, hogy az orosz lenne Williams legnagyobb ellenfele, őt ugyanis rendre legyőzi.

Li Na odaérhet az alsó ágról

Fotó: Eurosport

Viszont annyi minden közbejöhet az amerikainak! Sérülés, rossz nap, egy nagyon ütő Bouchard vagy Kerber, és így tovább. Biztos, hogy nem fogadok rá. Sarapovára sem. Üssék csak ki ők ketten egymást a felső ágon, és lentről befuthat a második kiemeltként Li Na. Megjegyzem, arra is lehet fogadni, hogy melyik ágról kerül ki a győztes. A felső (Serena és Sarapova miatt) jóval gyengébben fizet (1,44), míg az alsó ág értelemszerűen jól tejel (2,62).
Az első napon:
A Grand Slam tornákon érdemes azzal játszani, hogy a férfiaknál három szettet kell nyerni a továbbjutáshoz. Magyarán a többi tornához képest nagyobb játékunk van, ha az esélytelenebbre akarunk fogadni, hiszen sokszor már az is jó pénzt hoz, ha egy top 20-as játékos szettet veszít. Az első kiszemeltem Tsonga.
Úgy érzem, érdemes Jo-Wilfried Tsonga ellen fogadni, mert nagyon gyatra formában van idén. Ennek ellenére kétszer is legyőzte Edouard Roger-Vasselint, és valószínűleg most is le fogja. No de a szettvesztés bőven benne van a pakliban, hiszen mindkét idei meccsükön (és már korábban is egyszer) fogott egyet a gyengébb francia. Ráadásul Tsonga ugye nem salakspecialista, és bármikor szét tud esni az adogatása. A fogadásom: 3,5 szettnél több lesz. 1,9-es szorzóval.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07